Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U NOĆNOM KLUBU D. J. (25) teško ozlijeđen

Pred Shamballom zaštitari Bilić-Erića pretukli gosta kluba

16.11.2008.
u 17:59

ZAGREB – Mjesec dana nakon otvaranja, u noćnom klubu Shamballa u podrumu Cibonina tornja danas je izbio incident. Točnije, ispred kluba, gdje su zaštitari, prema kazivanju nekih očevidaca, bez povoda pretukli jednog gosta.

Petračev nećak
Riječ je o N. K. (28), V. K. (32) i M. G. (31), zaštitarima tvrtke Bilić-Erić d.o.o., koji su u 1.50 sati iz kluba izvukli 25-godišnjeg D. J. i tamo ga istukli. Prema neslužbenim informacijama, mladić im se nije opirao ali je ipak prošao s ozljedama glave. Ozljede su okvalificirane kao teške; riječ je o prijelomu nosa, ozljedi na oku i čelu. Danas popodne policija je utvrđivala sve činjenice i okolnosti koje su dovele do mladićeva premlaćivanja i obavljala razgovore sa svim svjedocima.

Inače, klub je u vlasništvu Stjepana Hucike, nećaka Hrvoja Petrača, koji služi zatvorsku kaznu zbog otmice maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca. Iako se kao pravi vlasnik kluba spominjao Novica, sin Hrvoja Petrača, Hucika je to u svim medijima opovrgavao. Hucika je bio uhićen sa svojim tetkom Petračem u Grčkoj 2005. nakon što je za Petračem bila raspisana Interpolova tjeralica zbog otmice Tomislava Zagorca, sina generala Vladimira Zagorca.

Klub je danas ujutro bio prazan, iako su se ulazna staklena vrata, koja reagiraju na senzor, otvarala. Iznad staklenih vrata postavljena je videokamera pa se može pretpostaviti da je tijekom očevida policija izuzela snimke s kamera. Tragova tučnjave nije bilo, na ulazu su samo ležale odbačene boce, čaše i limenke.

Nitko iz obližnjih lokala kod Cibonina tornja nije ništa vidio ni čuo.

Ekskluzivni klub
Najave otvaranja kluba prošli mjesec bile su poprilično pompozne. Predstavljen je kao ekskluzivni klub koji će ugostiti svjetske DJ-e. Pušta se house i r’n’b, a u prostor navodno stane čak 3000 ljudi. Na otvaranju se skupila zagrebačka zlatna mladež, a klub je ubrzo postao i razvikan.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije