Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPĆEOPASNA RADNJA

Pred pekarom mu pucao u ruku zbog čega je ostao bez kažiprsta

pištolj
Marijan Sušenj/Pixsell
16.12.2016.
u 11:36

Prvo se posvađao s više osoba, a onda je izvadio pištolj i uperio ga u glavu jednog od prisutnih.

Muškarac (50) optužen je za općeopasnu radnju, a optužnicu protiv njega podiglo je Općinsko državno odvjetništvo u Splitu. Tereti ga se da se 18. rujna 2016. oko 4 sata pred jednom pekarom na području Županije splitsko dalmatinske, prvo posvađao s više osoba, a onda je izvadio pištolj i uperio ga u glavu jednog od prisutnih.

Oštećenik je rukama uhvatio pištolj i uspio ga maknuti sa svoje glave, no dok je to radio 50-godišnjak je povukao obarač i ispalio hitac prema lijevoj strani oštećenikovog tijela, svjestan da mu tako ugrožava život. Pogodio ga je u kažiprst lijev ruke, a liječnici su mu ga zbog teških ozljeda morali amputirati.

Tužiteljstvo je tražilo i da se 50-godišnjaku produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

>>Sudruga u piću prvo udario pepeljarom po glavi, a zatim i pucao u njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije