Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritvoren nasilnik

Pred djetetom mlatio ženu, ona se pokušala braniti suzavcem

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.06.2020.
u 09:49

Osim toga, 53-godišnjak se sumnjiči i da je prijetio djetetu koje je majku pokušalo zaštititi od batina, baš kao i ocu izvanbračne supruge

Tukao ju je, vrijeđao i prijetio joj pa i pred 15-godišnjim djetetom, a pokušavajući se obraniti od njegovih nasrtaja, ona je čak koristila i "suzavac". Tako otprilike izgleda sadržaj kaznene prijave protiv 53-godišnjaka kojeg ODO Rijeka sumnjiči za nanošenje teške ozljede, nasilja u obitelji, povredu djetetovih prava...

Osumnjičenik je ispitan na tužiteljstvu, nakon čega je doveden pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci, koji mu je odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Sumnjiči ga se da je od 2018. do 26. lipnja 2020. svoju izvanbračnu suprugu vrijeđao, omalovažavao te da ju je u nekoliko navrata izudarao rukama i nogama po tijelu. Tužiteljstvo navodi i da je 53-godišnjak 26. lipnja u Rijeci pijan verbalno i fizički napao izvanbračnu suprugu te da ju je tukao pred zajedničkim 15-godišnjim djetetom.

Pokušavajući se obraniti od batina, nesretna žena je u jednom trenutku uporabila suzavac, no 53-godišnjak joj je istrgnuo suzavac iz ruke, te ju je nastavio udarati. U daljnjem premlaćivanju spriječila ga je, kako navodi tužiteljstvo, treća osoba, dok je napadnuta žena teže ozlijeđena.

Osim toga, 53-godišnjak se sumnjiči da je vrijeđao i 15-godišnje dijete kojem je i prijetio kada je dijete pokušavalo majku zaštiti od  batina.

A osumnjičenik se sumnjiči i da je početkom lipnja 2020. prijetio ocu svoje izvanbračne supruge, dok mu je 26. lipnja slomio dršku dioptrijskih naočala te ga je uhvatio za vrat i odgurnuo u hodnik. Događalo se to dok je stariji muškarac pokušavao priječiti 53-godišnjak da mu tuče kćer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije