Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dio po dio

Pred 500 kolega: Političar se skinuo tijekom izlaganja!

Meksički političar se skinuo tijekom izlaganja
Foto: YouTube
1/2
13.12.2013.
u 08:49

Protiveći se zakonu, u svom izlaganju zastupnik Antonio Garcia Conejo počeo se skidati pred oko 500 svojih kolega.

Donji dom meksičkog parlamenta odobrio je zakon koji će otvoriti vrata privatnim investicijama u plinskom, naftnom i sektoru električne energije.

Protiveći se zakonu u svom izlaganju, zastupnik Antonio Garcia Conejo počeo se skidati pred oko 500 svojih kolega. Svojim činom simbolično je poručio da su prijašnje privatizacije ključnih industrijskih grana poput telekomunikacija i željeznice "ogolile" naciju, piše bnamericas.com. Dodao je da će ova privatizacija učiniti isto to.

Do kraja svog govora Garcia Conejo ostao je samo u donjem rublju. Kako je to izgledalo, možete pogledati u priloženom videu.

Komentara 3

DU
Deleted user
11:22 13.12.2013.

trebao bi skinuti i koji kilogram masti

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
11:41 13.12.2013.

Upravo tako. A što je on to postigao, "prikazao kako je privatizacija ogolila..." koga, utovljenu mješinu? Da je ispod kost i koža, onda bi možda i poentirao, ovako ispade egzibicionist. Trebali su ga lijepo kazniti za nedolično ponašanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije