Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušao ubiti dvije osobe

Pred 11-godišnjim sinom nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i njezina polubrata

Šibenik: Od ranoga jutra poja?ane policijske kontrole na ulicama grada
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.04.2023.
u 09:20

Muškarca (55) tereti se da je u stanu u Zaprešiću u kojem su zajedno živjeli nožem napao svoju izvanbračnu suprugu i njezinog  polubrata. Zadao im je više uboda i reznih rana

Muškarac (55) optužen je za pokušaj ubojstva svoje izvanbračne supruge i njezina polubrata te povredu djetetovih prava, a optužnicu je protiv njega podiglo ŽDO Velika Gorica. Tereti ga se da je 3. listopada 2022. u stanu u Zaprešiću u kojem su zajedno živjeli nožem napao svoju izvanbračnu suprugu i njezinog  polubrata. Zadao im je više  uboda i reznih rana. Ženu je teško ozlijedio, a muškarca lakše, a sve to odvijalo se u nazočnosti 11-godišnjeg sina. Muškarca (55) tužiteljstvo je u optužnici tražilo  da se 55-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela, a sud je njihovom zahtjevu udovoljio.

VIDEO: Tragedija kod Trogira: Automobilom se zabili u stablo, dvoje ljudi poginulo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije