Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUTINOV NEPRIJATELJ BROJ 1
Povratak na članak

Prebačen u Njemačku: Navaljnog od trovanja liječe u berlinskoj bolnici Charité

Osim što je glavni oporbenik Putinu, Navaljni je i dobar novinar i bloger, te je vodio istrage o korupciji i skandalima u vlasti. Zbog toga i zbog političke aktivnosti bio je više puta zatvaran i fizički napadan

Komentari 6

PI
PIvan
19:10 23.08.2020.

Pa tko bi ga to mogao mogao otrovati? Čekajte, pogrešno pitanje.. Tko profitira od njegove smrti/trovanja ? 1 + 1 = Putin

VL
SI
sisavac
18:32 23.08.2020.

Kak malo mozga trebaš imati da povjeruješ u ivakvw tekstove... Otkud ikome pravo reći da je tip otrovan? Ima neki dokaz? Ruski doktori su ga primili, nisu mu mogli dati dozvolu da napusti bolnicu prije nego budu sigurni da je sposoban izaći uopće iz nhe, jer bi inače bili oni krivi. Pitam ja vas dal ste ikad probali svojeg nekog izvaditi iz bolničkog kreveta, da bi ga samoinicijativno prebacili u drugu bolnicu? Ako niste, šutite, jer pojma nemate kako to teško ide, a niste ni političar niti vam netko prijeti. Znate li da ga je u njemačkoj vozio vojni auto? Pa zašto? Ako je on sa 2% glasova glavni oporbenjak u rusiji, onda se zapitajmo malo... Pa ruski komunisti imaju veći utjecaj, neke regionalne stranke isto. On je nebitan. Trovanje prolazi na zapadu. Obična prevara, medijska. Gdje je skripal? Skrivaju ga. Tko mu prijeti? Pa rusi su ga pustili u englesku. Ovo je samo dizanje prašine kako bi se potvrdile sankcije, jer su talijani rekli da su oni protiv.

VL
Avatar TheJack
TheJack
00:23 23.08.2020.

Da ga je FSB htio smaknuti, upotrijebio bi 7.62, ili 9 mm, a lijek za to jos nije pronadjen. Ono sto je NeValjni u Rusiji, to mu dodje Pupovac u Hrvatskoj, ali, ili smo licemjerni, ili glupi, ili vjerojatno, i jedno, i drugo, pa nam je to malo teze shvatiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.