Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED GODINE
Povratak na članak

Pravosuđe 2017. u znaku izvlačenja novca - od Agrokora i Dinama do javnih blagajni

Afera Agrokor bila je glavna vijest hrvatskih medija od sredine listopada kada je policija ušla u obiteljsku rezidenciju, Kulmerove dvore, a Todorić je na svom blogu iz inozemstva poručio da je riječ o političkom procesu.

Komentari 7

GE
generacija57
09:05 31.12.2017.

Toliko lopovluka,a tako malo osuda.Pametnome dosta da zaključi gdje živi.A nama koji smo živi sretna Nova godina.

VL
JO
josmalopanestalo
10:54 31.12.2017.

svima sretna Nova Godina i da imamo manje ovakijeh visočijih dužnosnika

VL
BU
Bubalamala
11:29 31.12.2017.

Idemo u Novu Godinu sa Vladom sastavljenom od gore nabrojeni partija čije su vodeće pozicije držali ljudi kriminalci i prevaranti !

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
10:35 31.12.2017.

Kriv je nakaradni balkanski mentalitet, a medije to jos podpaljuju. Ima ga u svim strankama, ipak najvise u onima koje osjecaju bliskost i pokornost prema glavnom gradu Balkana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.