Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavila ga policiji

Pravobraniteljica zgrožena snimkom na kojoj Ante Pavlović zlostavlja dječaka

Ante Pavlović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
10.11.2014.
u 23:30

Na šokantnoj snimci, koja nije za svačiji želudac, Ante Pavlović, osuđivani tobožnji kiropraktičar, prisiljava dječaka da skine gaće, pritom ga vrijeđa i psuje

Pravobraniteljica za djecu Ivana Milas Klarić obratila se policiji nakon što se zgrozila snimkom zlostavljanja dječaka objavljenom na internetu.

– Čim smo vidjeli o čemu je riječ, zgroženi nasilnim postupcima prema djetetu, odmah smo zatražili intervenciju policije, kako bi se poduzele radnje za utvrđivanje kaznene odgovornosti Ante Pavlovića i drugih sudionika. Nakon toga dobili smo od zabrinutih građana još nekoliko prijava koje se odnose na isti slučaj o kojem smo izvijestili policiju. Zahvalni smo na tome, budući da su osuda nasilja i jačanje svijesti građana o važnosti prijavljivanja svakog nasilnog postupka prema djetetu temelji stvaranja sigurnog okruženja za djecu  – poručila je pravobraniteljica.

Šokantna snimka

Na šokantnoj snimci, koja nije za svačiji želudac, Ante Pavlović, osuđivani tobožnji kiropraktičar, prisiljava dječaka da skine gaće, pritom ga vrijeđa i psuje, a za to su vrijeme, čini se, prisutni i dječakovi roditelji koji su ga "na tretman" i doveli zbog navodnih problema u ponašanju.

Nasilni i kiropraktičar dječaka prvo "procjenjuje" inteligentnim jer "hvata gužvu nakon rastave roditelja" i konstatira da te fore, međutim, kod njega ne bi prošle. Ubrzo počne vikati na dječaka, ispitujući ga gleda li porniće i vičući mu da nije normalan ako ne gleda, da bi ubrzo agresivno krenuo napadati dijete zahtijevajući da skine  gaće i pokaže "ima li uopće penis".

Dječakovo odbijanje razljuti ga dodatno pa počne vući dječaka htijući ga silom skinuti, na što prestravljeno dijete zapomaže i zove oca upomoć. Da stvar bude gora, navodna majka sprečava muškarca da pomogne djetetu. Pavlović je prestravljenog dječaka urlajući i vrijeđajući udario, da bi ga muškarac nakon toga izveo, a Pavlović, revoltiran, prisutnim osobama u prostoriji osobno pokazao svoje spolovilo.

>>Kiropraktičaru Pavloviću osam mjeseci zatvora

Komentara 46

SA
samoborka
23:45 10.11.2014.

Sokirana Pavlovicem? Ja sam sokirana tim nazovi roditeljima i tuznom cinjenicom da za zaceti dijete treba imati samo zdrav reproduktivni sustav, a ne zdrav mozak. Pavlovic je poremecen i bolestan covjek. Njemu je mjesto u ludnici. Tamo je vec odavnoo trebao biti smjesten. A zatvor je mjesto za ove "roditelje", kojima pod hitno treba uzeti dijete!

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
00:18 11.11.2014.

Pavlovic je i sam bolesnik (mislim, pokazivat spolovilo prisutnim znak je seksualne devijacije). Cudi me "majka" koja ne razumije da je njen 12 gdosnji sin usao u pubertet i da se njegove eskapade ne mogu lijeciti javnim ponizavanjem. Dijete je normalno za razliku od Pavlovica, "majke" pa i oca koji je izgleda slabic ako je pristao na ovakvo "lijecenje" sina. Ima li "lijeka" pubertetu ili se djetetu moze pomoci razgovrom, razumijevanjem i time sto ce se vise vremena provoditi s njim.

Avatar davcro
davcro
23:51 10.11.2014.

E moj doktore, što stariji to luđi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije