Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na suptilan način
Povratak na članak

Pravobraniteljica Ljubičić: Novi ZOR pokazuje trend da se žene vraća u kuću!

Novi ZOR vratit će natrag borbu za ravnopravnost, djelovat će na natalitet i demografsku sliku društva, a prelomit će se najviše na leđima žena koje nose višestruki teret u ovom društvu, zaključila je Ljubičić

Komentari 4

Avatar tituš
tituš
13:41 11.02.2014.

Zar ova još ima dužnost i radi, a tako je pokazala elementarno nepoznavanje prava priliko i uoči referenduma o braku! Dokle????

VL
Avatar R2D2
R2D2
15:10 11.02.2014.

Gospođa se nije pokazala kao neka relevantna pravnica, a ima i opakih problema sa stilom....... Kako tituš kaže s obzirom na poznavanje struke, trebala bi biti neka obična službenica bez velike odgovornosti. Isto tako, savjetujem joj da lijepo posjeti nekog nekog dobrog frizera, šminkera, a na kraju pobaca sve iz ormara i kupi novu odjeću.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.