Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravni fakultet u Osijeku

Kolege s fakulteta opraštaju se od tragično preminule djevojke: 'Bila je radost biti tvoj profesor'

Djevojka ubijena hicem iz policijskog oružja
Foto: Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku/Facebook
22.09.2023.
u 18:51

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju sućut obitelji djevojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentice koja je ubijena u srijedu u Osijeku opraštaju se od nje na društvenim mrežama gdje je Studentski zbog Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvijestio o održavanju sprovoda.

- Drage kolegice i kolege, s tugom i nevjericom javljamo da je naša draga kolegice i studentica Mihaela B., tragično preminula. Počivala u miru! - napisali su nad fotografijom mlade žene. Sprovod će se održati u subotu 23. rujna na groblju u Osijeku.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju sućut obitelji djevojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka policajca. - Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor. Obitelji iskrena sućut - napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.

Upućeni kažu da je veza između studentice i policajca započela prije par tjedana, te da je djevojka bila uspješna studentica Pravnog fakulteta koja je lani konkurirala i za gradsku stipendiju kao darovita studentica.

Policija je u četvrtak poslijepodne izvijestila o pronalasku tijela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mjestu događaja zatečen 27-godišnji policajac. Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je djevojka ubijena hicem iz službenog pištolja, te da se radilo o nesretnom događaju, ne namjernom ubojstvu, no ranije danas muškarac je uhićen pod sumnjom za ubojstvo 21-godišnjakinje. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 4

DU
DUPLIĆKA
08:54 23.09.2023.

Strašno je zapravo da čovjek takvog psihološkog profila može biti policajac(

L7
l7
20:38 22.09.2023.

Tragedija. Još jedna žena ubijena od strane muškarca s kojim je u vezi. Još jedna priča u nastajanju o muškarcu koji ne dobiva adekvatnu kaznu za ubojstvo žene. Još jedna poruka svim muškarcima da mogu ubiti ženu bez ozbiljnijih posljedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije