Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakova enigmatika

Pravila nagradnog natječaja 'Večernjakova enigmatika'

Večernjakova enigmatika
Foto: VL
01.08.2014.
u 16:06

Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: marketing@vecernji.net

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 92276133102 priređuje nagradni natječaj naziva «Večernjakova enigmatika».

Članak 2.

Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list d.o.o.

Članak 3.

Nagradni natječaj « Večernjakova enigmatika » počinje 25.7.2014. od 20 sati i traje do 31.7.2014. do 23:59 sati te se održava u 1 (jednom) krugu. Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 4.

Nagradni natječaj « Večernjakova enigmatika » počinje 25.7.2014. od 20 sati. Prvi čitatelj koji u petak 25.7. od 20 sati pošalje mail naslova „Večernjakova križaljka“ s točnim rješenjem i osobnim podacima (ime, prezime, adresa i broj telefona) osvaja:

-TV Philips full HD, LED TV (40PFH4109/88). Sljedećih deset prijavljenih čitatelja s točnim odgovorom osvaja jednomjesečnu Večernjakovu pretplatu. Nakon prvih jedanaest prijavljenih s točnim odgovorom, sljedećih pet osvaja knjigu „Šišmiš“, a idućih pet osvaja knjigu „Tajna“. 

Prijave se zaprimaju na e-mail adresu: marketing@vecernji.net Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 5.

Dobitnici koji će osvojiti nagrade u nagradnom natječaju « Večernjakova enigmatika » bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije do petka 1.8.. Sudionici u nagradnom natječaju/dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradnog natječaja, te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera. Podaci prikupljeni u nagradnom natječaju će biti korišteni u svrhe direktnog marketinga.

Članak 6.

Priređivač i partneri nagradnog natjačaja osiguravaju nagradu iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju. Dobitnik će biti obaviješten o preuzimanju nagrade u roku 10 dana od izvlačenja. Nagrada se preuzima u prostorijama Večernjeg lista na adresi Oreškovićeva 6H/1. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Pravila nagradnog natječaja će biti objavljena na web portalu Večernjeg lista.

Članak 7.

Svaki dobitnik u nagradnom natječaju, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u gore navedenom roku. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će mailom ili telefonski obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnici koji nisu preuzeli nagrade gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 8.

Priređivač nagradnog natječaja može isti staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cjelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila.

 Zagreb, 25.7.2014.

Sretni dobitnici:

Sretni dobitnik Philips LED TV-a je Ivan Šimić, Sesvete

Sretni dobitnici jednomjesečne pretplate na Večernji list:

Maja Sabolić, Zagreb
Marjana Levkuš, Zagreb
Tomislav Žgela, Pakrac
Anton Gagić, Rijeka
Danijela Žagar, Vinkovci
Magdica Duvnjak, Zagreb
Milan Lončar, Sisak
Dijana Sabolić- Harmbaša, Koprivnica
Miran Obrovac, Zagreb
Slavica Blaževac, Slavonski Brod

Sretni dobitnici knjige "Šišmiš":

Milan Petranović, Zagreb
Krunoslava Kregar, Zagreb
Sabina Sokač, Stubičke Toplice
Tamara Štefanek, Marija Bistrica
Goran Žagar, Vinkovci

Sretni dobitnici knjige "Tajna":

Nada Bazdulj, Zagreb
Matija Vukić, Sveti Križ Začretje
Ivana Klanjčić, Zaprešić
Matea Nosse, Zagreb
Ivana Hlobik, Našice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije