Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE
Povratak na članak

PPD: Odbijamo biti sredstvo političkih obračuna i nećemo biti pasivni promatrač

"Plasiranje ovakvih neistina više nećemo promatrati bez pravnih posljedica"

Komentari 17

BE
berogrga
13:45 07.07.2016.

Nacional odnosno bilten sdp-a konstantno prodaje nebulozne konstrukcije i spinove. Inače, taj nacional prodaje tjedno jedva 5 tisuća primjeraka, tko stoji financijski iza tog tjednika koji tržišno ne može opstati i koji otkada je uskrsnuo se isključivo bavi hdz-om?

VL
ĆA
ćaćaća
13:33 07.07.2016.

iz svih ovih tkz afera oko hdz.a stoji sdp..tj tajne službe koje su u službi partije kako bi se naštetilo hdz.u i politički obračunalo s istima..ovakve stvari su tajne službe odrađivale za partiju do 90 god a nastavile su i nakon 90...jasno je to kao dan..jer čim je karamarko pozvao most da se postave njihovi ljudi na čelna mjesta u tajnim službama oni su mu uvaljali aferu i maknuli ga...jasno da u hrvatskoj visokoj politici nema čistog političara..samo je bitno komu služe službe i komu će aferu uvaljati..

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:32 07.07.2016.

zakonito posluje i tvrtka u suvlasništvu bivše žene od vrdoljaka, kojoj je nakon dolaska na vlast kukuriku koalicije eksplozivno narastao promet, dobit... pa mediji ne razvlače priču. nisu ni onda, kad je prijatelj bio ministar. ali ajde, hdz je divnavna tema za napadati. bez ijedne pravomoćne je zločinačka, kriminalna...

VL
AR
aristip
15:42 07.07.2016.

Dok ovoga lika i njegovog PPD-a nije bilo plin je bio mnooogo jeftiniji. Znači i ti i tvoj PPD ste nepotrebni svima osim sami sebi i možda Vrdoljaku i Brkiću.

VL
GU
gunđo
14:32 07.07.2016.

Prljava igra se nastavlja preko žute tiskovine Nacional,kojoj daje intervju g.Pavao Vujanovac sračunato da nanese štetu HDZ-eu.Postavlja se pitanje časti i poštenja samog vlasnika dtuštva PPD-a i čiji je on igrač.Moguće od HNS-a.

VL
TR
Trisestrice
14:39 07.07.2016.

Pa zasto je gospodin Pavao Vujnovac uopce dao interview ili odgovarao na pitanja Nacionala? Valjda je dovoljno pametan da je mogao znati da ce ga crveni mediji brobati diskvalificirati i prikazati u negativnom svijetlu kako bi na taj nacin stetilii ugledu HDZa. Da je SDP uzeo kredit onda se nitko nebi javljao a najmanje GONG ili TIH. A vise se ne spominje ni Most sa svojom bivsom PR agencijom Grizli i njihovom aferom. I onda se trebamo zapitati: Dali su mediji zbilja toliko jaki i subjektivini, ili je HDZovo vodstvo toliko beskoristno da se ne zna nositi sa ovakvim kumunistickim metodama.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:46 07.07.2016.

Klasična hrvatska priča. Sve je po zakonu ali se opet na silu pravi nekakva "afera". Jučer na HRT-u nekakav Zelić iz nekakvog GONG-a za kojeg se ne zna tko ga financira, a na RTL-u nekakav Puhovski, napadaju državno izborno povjerenstvo zato jer se drži zakona do zadnjeg slova i zareza. Napad na obog tko se drži zakona zato jer se drži zakona je poziv na nezakonje i kazneno djelo. Dakle, jučer su promptno i taj Zelić i taj Puhovski i taj Jovanović koji se sad preziva Šprajc trebali biti uhićeni zobg poticanja na kršenje zakona i odvedeni u pritvor. Te komunjare nisu ni za jotu evoluirale od trena kad je njihov najdraži mega-ubojica i bravar rekao da se ne treba držati zakona kao pijan plota.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:50 07.07.2016.

Nego, kad smo kod Nacionala, kod GONG-a i kod transparentosti, kad ćemo doznati tko je osnovao i tko financira GONG, a isto tako, s obzirom da Nacional par godina uopće nije izlazio jer je to list koji se bio ugasio, tko ga je revitalizirao, s čijim novcima, i s kojom zadaćom? Taj Nacional svima okolo djeli lekcije o poštenju iako se zna da je to do prestanka izlaska bio bilten hrvatske mafije, a nakon ponovo pokretanja bilten udbaških i KOS-ovih bivših agenata. Ajde Jeliniću odgovori na pitanje: odakle novci za ponovno pokretanje.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
15:46 07.07.2016.

Hahahhahahhaaa pa kaj ne pazite onda kome posuđujete lovu....

VL
Avatar Duksi
Duksi
16:31 07.07.2016.

Nacional za jednu zvučnu rečenicu, ako treba prodati će i svoju mater.

VL
BJ
Bjelovar112
14:03 07.07.2016.

sram Vas bilo mi vam plin placamo a vi te novce posudujete okolo . treba im oduzeti koncesiju ba plin kao opomenu

VL
DU
Deleted user
13:34 07.07.2016.

Onda je krtica u HDZ - u

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.