Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaprešić

Poznatom dobrotvoru potres uništio stan: 'Pomozite im, sin je nedavno prebolio težak karcinom'

Potres uništio zgrade u Zaprešiću
01.01.2021.
u 12:41

- Mnogi me pitaju za direktan račun mog Zlatka Mikleca koji je ostao bez stana u potresu sa suprugom i dva sina sa posebnim potrebama, napisao je korisnik na Facebooku.

Nedavni potres kod Petrinje prouzročio je oštećenje četiriju zgrada na Trgu žrtava fašizma u središtu Zaprešića iz kojih je iseljena 71 obitelj. Većina njih smjestila se kod rodbine i prijatelja, a dio ih je zbrinut u Pansionu Gec u obližnjem Ivancu Bistranskom.  

Posebno je pogođena ova obitelj Zlatka Mikleca, inače poznatog dobrotvora i stalnog volontera. 

- Mnogi me pitaju za direktan račun mog Zlatka Mikleca koji je ostao bez stana u potresu sa suprugom i dva sina sa posebnim potrebama. Jedan od njih je nedavno prebolio težak oblik karcinoma. Znam da je svima skupa napeto s lovom, ali ovo vam je bolje ulaganje od noktiju ili trepavica za Božić - napisao je jedan korisnik na Facebooku te objavio podatke za sve one koji žele pomoći:

- Znači Banka Kovanica Zlatko Miklec. IBAN multivalutni - HR8441330063200190828. Obavezno napisati Humanitarna pomoć da fina ne uzme dio - naveo je korisnik.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Smrekovac
Smrekovac
14:12 01.01.2021.

to n ije stan....to je rupa.....ni tapeta na zidovima nema....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije