Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI
Povratak na članak

Poznato što piše u rezultatima inspekcije na Svetom Duhu: Slučaj proslijeđen DORH-u

Radi se o slučaju smrti pacijenta u noći s 20. na 21. veljače, a njegovo tijelo u jutarnjim satima otkrila je njegova kćer koja ga je došla posjetiti

Komentari 12

Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
21:52 31.05.2023.

I, tko je odgovoran, Pernar ili klimatske promjene? Možemo, Tomašević i njegova ljupka ravnateljica sigurno nisu.

VL
DA
damascus
22:13 31.05.2023.

Glavna je ipak vijest da je danas dobila nagradu grada iako se znalo kakvo je izvješće i da je sve prosljeđeno DORH-u. Na pitanja o tome nije htjela odgovarati novinarima, jer kaže da danas slavi a i sada se vidi da je to apsolutno nezaslužena nagrada i da je žena gramzljiva i da traži počasti koje nije zaslužila. Jadno, svakako se i ovdje vidi da ravnatelji bolnica ne smiju biti liječnici već menađeri kako je i na zapadu.

VL
RE
reborn
09:52 01.06.2023.

Gospođa savršena ravnateljica sigurno nije kriva što je netko pobrisao video zapise, što je njezin zamjenik koristio svoj utjecaj na promjenu izvješća patologa, te - u konačnici - što je zbog katastrofalne nebrige hitni pacijent satima bio bez nadzora i u konačnici preminuo. Ne, ona je toliko savršena da joj Tomašević daje nagradu grada Zagreba. Ovo me podsjeća na priznanje "zlatna kuna": top manageri i dobitnici takve nagrade su u pravilu za 2-3 godine završili iza rešetaka zbog počinjenja gospodarskog kriminala.

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
07:35 01.06.2023.

Jedno je istina - HDZ nije kriv za Zagreb (osim obnove nakon potresa). Ali to je zato jer po glasovima ne može osvojiti ni haustor u kojem im je sjedište!

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
07:27 01.06.2023.

Naravno da su TT i Možemo! krivi zato što je pomoćnik ravnateljice nešto tražio od patologa u bolnici. I zato što kiše ima više u svibnju i sve tako...Ali je sjajno što većinom oni koji su bar 50km od Zagreba (mentalno) to primjećuju i što to njih najviše smeta. 2!

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
01:14 01.06.2023.

Za sve što se zbiva u Zagrebu je odgovoran TT i Možemo! Naravno, kako drugačije. Još samo fali da ga netko prijavi zbog prometnih nesreća koje se svaki dan događaju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.