Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Većeslav Bergman

Poznati stomatolog se oporavio od korone: 'To je bilo 10 dana pravog horora'

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.04.2020.
u 21:22

Znao je da je u rizičnoj skupini, ali nije vjerovao da je koronavirus toliko opasan

Stomatološki protetičar i bivši ravnatelj HZZO-a Većeslav Bergman jedan je od Hrvata koji su prebolili koronavirus. Sada se osjeća dobro, ali iza njega je, kaže, pravi horor.


- Nakon 13 dana osjećam se super, horor je iza mene, bilo je 10 dana pravog horora, temperatura 39, groznica, povraćanje, proljev, bio sam apsolutno bespomoćan, ali evo danas se osjećam kao novi, rekao je Bergman za HRT pa dodao: - Ja sam praktičan vjernik i u jednom trenutku sam razmišljao dajem dušu Bogu, a Bog je neće - tako mi je bilo teško, kaže.

Znao je da je u rizičnoj skupini, ali nije vjerovao da je koronavirus toliko opasan.


 

- Moram priznati da sam malo podcjenjivački razmišljao o infekciji koronavirusom, misleći na način - susretali smo se i s drugim virusima, ali nijedan nije imao takav marketing kao korona. Korona je definitivno nešto drugo i poručujem svima onima koji su mislili kao ja, da apsolutno trebaju promijeniti mišljenje, kazao je Bergman.

Liječnici su mu spasili život. Nalazi su dobri pa je pušten je doma na kućnu njegu, odnosno u kućnu izolaciju.

- Ja sam svoje iskustvo jako skupo platio i preporučio bih svima onima koji su nevjerni Tome da zaborave to i da se ponašaju po naputku stožera i da se strogo pridržavaju uputa koje su date, jer jedino je to rješenje da se kroz neko vrijeme riješimo te opake bolesti - zaključuje.

VIDEO Sve o DRIVE-IN testiranju

Ključne riječi

Komentara 2

AB
abokatstir
22:22 06.04.2020.

Čudno jer stručnjak pernar zan da je to obična gripa koja kosi samo otpisane starce. Takvim stručnjacima, koji ne odobravaju cijepljenje djece bi trebalo priuštiti da vidimo kako oni lako rješavaju takve zaraze na svojoj koži

SO
Sir Oliver
00:29 07.04.2020.

Ovo je stozerov reklamni maneken!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije