Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna noć pod zvijezdama
Povratak na članak

Poznati Riječani spavat će na otvorenom radi podizanja svijesti o beskućništvu

Rijeka će biti jedini hrvatski grad koji se pridružuje svjetskim metropolama, ukupno njih 60, kao što su London, New York, Chicago, Belfast, Dublin, koji sudjeluju u "Velikoj svjetskoj kampanji spavanja na otvorenom"

Komentari 3

ŽE
Žegarni
14:05 29.11.2019.

Pa ako Rijeka nema stambenog prostora onda tko ga ima. Vladajuci drugovi su neprimjetno uspjeli razseliti domicilno stanovnistvo pogodujuci balkanskim dosljacima tako da su sacuvali grad u onoj optici kako su izgledali balkanski gradovi iz kojih njihovi glasaci dolaze. Sada grad izumire i stambenog prostora ima kolko oces. Znaci pusti taj sou vec podjeli stanove beskucnicima a ne cuvaj za trecu zlatnu generaciju umazenih nesposobnih crvenih revolucionara.

VL
ZI
zip123
14:20 29.11.2019.

Kao nesto ce postici sa time?Postoje konkretni potezi sa kojima se moze pomoci ljudima.Ovo je prije skretanje paznje na sebe

VL
PI
pop ivan tolj
14:36 29.11.2019.

e sada što je netko digao kredit 100 tisuća eura i založio svoju nekretninu, ili redovito obilazi kladionice i kockarnice-to je stvar zrelosti i odgovornosti prema obitelji. A o idiotima koji dižu gotovinske kredite za peglanje kartica za šopinge i godišnje odmore-to već ima veze s inteligencijom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.