Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon pritvor

Poznati obiteljski nasilnik premlatio i silovao suprugu

silovanje
Arhiva VL
12.02.2010.
u 12:30

Marko P. (27) u četvrtak je silovao i premlatio svoju 26-godišnju nevjenčanu suprugu, a potom joj je naredio da s njihovim četverogodišnjim sinom napusti stan.

SPLIT - Nakon što je u četvrtak rano ujutro premlatio i silovao svoju nevjenčanu 26-godišnju suprugu, pritvoren je policiji odavno poznati nasilnik Marko P. (27). Napao ju je oko šest sati ujutro kada se vratio kući, najvjerojatnije poslije noćnog izlaska. Sve što je radio supruzi promatrao je i njihov četverogodišnji sin.

Izudarao ju je šakama po cijelom tijelu i silovao, a potom joj je naredio da uzme dijete i iseli se iz kuće. Vrijeđanja i omalovažavanja nisu prestajala ni kad je sa sinom napuštala stan. Govorio joj je da je kurvetina i pljuvao po njoj. Prije nego što je otišla na posao u kafić gdje je konobarica, otišla je do II. policijske postaje i prijavila ga.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid, a iz stana su izuzeli tragove i odjeću koju su poslali na analizu. Žena je pretučena, ali nema težih ozljeda pa nije bilo potrebno da ostane u bolnici.

Marko P. je u svoju obranu kazao da nije bilo silovanja, već da je ona pristala na odnos za koji je kazao da je bio malo grublji.

Policija je posljednjih godina zbog nasilja često intervenirala u toj obitelji, a protiv Marka P. podnijeli su više prekršajnih i kaznenih prijava. 
Tijekom 2008. godine dva su ga puta uhvatili s heroinom, a dok je bio pritvoren u zatvoru na Bilicama, kod njega je nađen i paketić sa 0,8 grama marihuane.

Samo dva dana prije nego što je napao suprugu, policija je imala s njim posla jer je polomio pet rebara Viboru G. (40) s kojim se posvađao zbog lakše prometne nesreće na križanju Velebitske i Ulice Bruna Bušića. Svojim audijem A6 prestrojavao se iz jedne u drugu traku kada je uletio u "škare" Viboru G. koji ga je mercedesom udario u stražnji dio automobila.

Marko P. priveden je u četvrtak u istražni centar Županijskog suda u Splitu uz kaznene prijave zbog silovanja, nasilničkog ponašanja u obitelji te zlostavljanja i zanemarivanja djeteta.

Komentara 7

KI
kiseljali
09:28 13.02.2010.

TO je pravo muško! TO je TO!!

AM
amarila
13:29 12.02.2010.

I na kraju ce mu ta glupaca sve oprostiti !

OB
-obrisani-
23:30 12.02.2010.

Stvarno ne kužim što je ženama i kad će početi shvaćati da ej nasilnik nasilnik i da to prekidaju u samom početku! Što misle da rade kada trpe?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije