Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Poznati njemački tajkun poginuo sa ženom i dvoje djece u helikopteru

Mallorca: U sudaru manje letjelice i helikoptera stradalo petero ljudi
Foto: Clara Margais/DPA/PIXSELL
1/27
26.08.2019.
u 16:47

S njima u helikopteru je bio talijanski pilot Cedric Leoni koji je također poginuo u padu helikoptera.

August Inselkammer Jr, poznati njemački bogati poduzetnik i direktor tvrtke Isartaler Holzhaus, jučer je sa svojom ženom, dvoje djece i pilotom tragično poginuo u zrakoplovnoj nesreći na Mallorci. 

Prema izjavama svjedoka iz hotela u kojem su odsjeli, Inselkammer, njegova žena Christina i njegovo dvoje djece, 11-godišnji Max i 9-godišnja Sophie, krenuli su helikopterom u restoran na proslavu povodom njegovog 43. rođendana, piše Daily Mail.

S njima su u luksuznom hotelu La Reserva Rotana Manacor bili i obiteljski prijatelji. Helikopteri, koji su ih prvotno trebali sve odvesti na večeru, bili su premalog kapaciteta za smjestiti dvije obitelji. Tako su odlučili da će Inselkammeri ići helikopterom, a njihovi prijatelji automobilom.

Foto: Facebook/RTL

- Ako sam dobro razumio, u zadnji čas su se odlučili da će oni ići većim helikopterom, pošto je Inselkammeru rođendan, a da će druga obitelj ići automobilom- rekao je jedan od zaposlenika hotela dodajući kako su tamo bili česti gosti.

S njima u helikopteru je bio talijanski pilot Cedric Leoni koji je također poginuo u sudaru helikoptera i manje letjelice.

 

Komentara 49

ME
medvedgrad
17:20 26.08.2019.

Majorci? Sad se ovdje i pise srpski. Posteno!

DU
Deleted user
17:00 26.08.2019.

Na Majorci? Postoji neki razlog zašto bi se koristilo englesko ime za Mallorcu, osim niske opće kulture novinara?

EL
EldersRealm
19:02 26.08.2019.

Samo jos da krenu objavljivati na ekavici i promijene domenu u .rs i pretvorba Smecernjaka je zavrsena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije