Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRILAGOĐENA BRZINA

Poznati detalji prometne nesreće u kojoj je poginuo 41-godišnji vatrogasac

Ilustracija
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
22.07.2019.
u 11:33

Boštjan Horvat bio je aktivni vatrogasac, član DVD-a Lovrečan - Dubrava.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15.15 sati u Varaždinskoj ulici u Dubravi Križovljanskoj poginuo je 41-godišnji biciklist Boštjan Horvat na kojeg je automobilom naletio 19-godišnji mladić.

Kako je danas izvijestila PU varaždinska, 19-godišnjak je upravljao osobnim vozilom iz smjera graničnog prijelaza prema Cestici i zbog neprilagođene brzine udario u bicikl na kojem  se ispred njega u istom smjeru vozio 41-godišnjak. Od siline udara, biciklist je odbačen izvan kolnika i od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Vozač je nakon toga prednjim dijelom automobila udario u zaštitnu metalnu ogradu kanala, a potom je odbačen na kolnik gdje je na njega naletio automobil kojim je u suprotnom smjeru upravljao 60-godišnjak. Ozlijeđeni 19-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Varaždin i zadržan na liječenju. Boštjan Horvat bio je aktivni vatrogasac, član DVD-a Lovrečan - Dubrava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije