Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALJUTILI I MAROKANCE

Poznati brand koji se narugao Hrvatima se ispričao: 'Nismo namjeravali povrijediti osjećaje'

Reklama koja je naljutila
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL/Nivea
1/4
16.12.2022.
u 22:57

Ali uvijek ćemo biti zemlja koja je napravila puno na SP-u, završili smo drugi 2018., a sada se borimo za 3. mjesto. I što god da se dogodi ponosni smo na sve što smo postigli'... samo su neki od komentara negodovanja hrvatskih navijača na kampanju popularnog branda.

Bijes brojnih hrvatskih navijača izazvala je najnovija kampanja svjetski poznatog kozmetičkog brenda Nivea za njihovu micelarnu vodu koja prikazuje navijačicu sa šahovnicom na licu i slogan kako može pobrisati sve osim suza. Kampanja se referirala na poraz hrvatske nogometne vrste protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Kozmetički div je vrlo brzo objavio ispriku na Instagramu.

"Duboko se ispričavamo zbog naše nedavne objave za micelarnu vodu. Nismo namjeravali povrijediti osjećaje tako ponosne nogometne nacije. Prepoznajemo fantastične uspjehe hrvatske nogometne reprezentacije i sudjelujemo u njihovom slavlju. U Nivei cijenimo brigu i povjerenje: Uvjeravamo vas kako u budućnosti ćemo poduzeti sve potrebne mjere da budemo prema našim visokim standardima u svakom aspektu naše komunikacije", objavili su iz Nivee.

Foto: Instagram

Istu ispriku dobili su i navijači Maroka. Naime, Ista reklamna kampanja postavljena i za Maroko nakon poraza njihove reprezentacije protiv Francuske. Marokanski navijači također su reagirali s negodovanjem

Podsjećamo, nakon što je Nivea objavila spornu fotografiju, brojni hrvatski navijači su burno reagirali u komentarima.

'Ovo je tako nisko. Zašto nismo vidjeli ništa poput ovoga s Brazilom, Španjolskom i drugim većim zemljama??? Ponosna sam na sve što je moja Hrvatska postigla!!! Mali smo, ali imamo veliko srce, a u sportu radimo velike stvari!', 'Ovo bi trebao biti dobar marketing? Razmislite još jednom.', 'Zaista nepoštovanje i nisko da ovakva reklama dolazi od 'branda' poput vas! ... Ali uvijek ćemo biti zemlja koja je napravila puno na SP-u, završili smo drugi 2018., a sada se borimo za 3. mjesto. I što god da se dogodi ponosni smo na sve što smo postigli'... samo su neki od komentara negodovanja hrvatskih navijača na kampanju popularnog branda.

VIDEO: Legendarnog nogometaša smetaju stihovi koje su Vatreni pjevali: 'Kakva sramota za Hrvatsku, neprihvatljivo'

 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:59 17.12.2022.

Štovana Nivea, dosad sam koristio vaš after shave balm sensitive cool, ali nakon ove bezobraštine više neću. Ima još dobrih losiona čiji se proizvođači ne sprdaju s Hrvatskom. Zbogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije