Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novigrad Podravski

Poznanika dočekao u kafiću, zapucao po njemu i pobjegao

pucnjava  (1)
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
1/4
27.08.2011.
u 20:55

Trnski, inače zaštitar na vodovodu, dan prije pucnjave, po izjavama očevidaca, prijetio je Šlabeku u mjesnoj pivnici

Mario Šlabek (26) teško je ranjen u pucnjavi u kafiću Shpitza u Novigradu Podravskom nedaleko od Koprivnice. Kako se sumnja, na njega je u subotu oko 19.30 sati iz pištolja pucao poznanik Mladen Trnski (37), poznatiji kao Pepač. Šlabek ima prostrijelnu ranu u predjelu trbuha, zbog čega je odmah prevezen u koprivničku Opću bolnicu. Trenutačno je na Odjelu intenzivne njege i izvan životne opasnosti. Policija je priopćila da je Trnskom izmjereno 1,83 promila alkohola u krvi.

– Mario je stabilno, ali molim vas da me ništa drugo ne pitate – jedino je što je jučer rekla Šlabekova majka.

Sve što je prethodilo pucnjavi pokušat će utvrditi policija, no u mjestu se već pojavilo nekoliko verzija priče. Većina očevidaca tvrdi da su se Šlabek i Trnski sukobili još u petak u mjesnoj pivnici. Navodno je bilo i fizičkog obračuna, a Trnski je pri tome Šlabeku zaprijetio riječima: “Videl buš ti sutra”. Kao što je i najavio, Trnski je ispunio svoje prijetnje nakon što je Šlabek u subotu došao u kafić. Prema riječima svjedoka pucnjavi je prethodila nova prepirka, a priča se da su se njih dvojica zapravo “zavadila” zbog manjeg novčanog iznosa koji je Trnski dugovao Šlabeku. Policija je Trnskoga, koji je zaštitar na vodovodu u obližnjem Javorovcu, uhitila kod kuće ubrzo nakon pucnjave.

– Došao je u kafić, dočekao i upucao Marija te potom biciklom otišao kući. Ne mogu vjerovati da se takvo nešto u našem selu uopće može dogoditi. Stvarno ne znam što mu je bilo u glavi – izjavio je Šlabekov prijatelj, koji ga je opisao kao zafrkanta i vrlo dobrog dečka. Policija je našla i pištolj iz kojeg je pucano, a kojeg je osumnjičeni sakrio.

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
21:00 27.08.2011.

prerano je umro

MT
mtremsk4
21:25 27.08.2011.

ISTINA

OB
-obrisani-
21:00 27.08.2011.

tito je za sve kriv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije