Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Zagrebu
Povratak na članak

Poznanica poginulog biciklista: 'Bio je pažljiv vozač, neki su mu zamjerili da presporo vozi'

Ljudi koji su poznavali Dizdara kažu da je bio sudac 20 godina i da je 1998. godine odlučio otvoriti vlastiti odvjetnički ured

Komentari 7

DU
Deleted user
16:11 21.06.2021.

Zalosno, no i više je jasno tko je krivac u ovoj nesreći.

VL
SL
slavenZadravec
17:48 21.06.2021.

Jedno je kad motociklisti stradaju zbog vlastitog divljanja, ali kad ugrožavaju druge onda treba oštro reagirati. Što prije uvesti sustav kamera i senzora te kažnjavati svako prekoračenje brzine. Vožnja brzinom duplom od maksimalno dopuštene u naseljenom mjestu bi trebao biti prekršaj za oduzimanje vozila i doživotnu zabranu upravljanja.

VL
SN
sasa.novak.58
14:21 21.06.2021.

Biciklista, druže uredniče, ne bicikliste.

VL
DU
Deleted user
19:05 21.06.2021.

Vidim odmah ispada da je momak na motoru kriv, jer eto, on je na motoru, a ovaj stari i pažljivi i kaj ja znam kakav sve ne prdonja na biciklu nije, jer eto, on je na biciklu. Bacate kamenje na dečka, a policija još uvijek nije utvrdila razlog nesreće. A dam se kladit da je stari kriv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.