Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN 27-GODIŠNJAK

Preko društvenih mreža poticao na mržnju prema navijačima kluba iz Zagreba

Društvene mreže
Kai Pfaffenbach/REUTERS/PIXSELL
20.05.2021.
u 13:48

Budući da je njegova objava bila dostupna većem broju pratitelja, osumnjičeni je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje - navodi PU istarska.

Mladić (27) osumnjičen je za poticanje na  nasilje i mržnju, priopćila je pulska policija.

Sumnja se da je 27-godišnjak 19. svibnja putem društvene mreže podijelio objavu, kojom je svoje pratitelje poticao na mržnju prema pripadnicima navijačke skupine nogometnog kluba iz Zagreba. U policiju kažu da je tom objavom poticao na  nasilje i oštećenje imovine.

Budući da je njegova objava bila dostupna većem broju pratitelja, osumnjičeni je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Nakon što je uhićen i ispitan, doveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske,  pa ga vjerojatno očekuje i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli. 

Komentara 1

OC
obican covik
11:50 20.05.2021.

Zanima me samo jedno , zasto je sada , "SAMO HRVATSKI DRZAVLJANIN" ? ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije