Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Poziv za podnošenje ponuda za otkup potraživanja – dio turističkog naselja Zelena Punta na otoku Ugljanu

Otok Ugljan
Foto: ilustracija/Dino Stanin/PIXSELL
10.10.2018.
u 09:38

Ponude se podnose u pisanom obliku, a moraju sadržavati ime i prezime odnosno tvrtku ponuditelja, prebivalište odnosno sjedište pravne osobe, izvadak iz sudskog registra za pravne osobe te iznos, način plaćanja i rok plaćanja

1. Hrvatska banka za obnovu i razvitak (u daljnjem tekstu: HBOR) objavljuje poziv za podnošenje ponuda za otkup potraživanja HBOR-a prema korisniku kredita, pravnoj osobi u stečaju (u daljnjem tekstu: Korisnik kredita), u iznosu od 65.152.022,75 HRK sa zateznom kamatom obračunatom do 30. rujna 2018.

2. Potraživanje HBOR-a prema Korisniku kredita osigurano je založnim pravima na nekretninama koje su dio turističkog naselja Zelena Punta, smještenog u Općini Kukljica na otoku Ugljanu, i to:

  • Založnim pravom prvog i drugog reda na nekretninama upisanim kod Općinskog suda u Zadru, zemljišnoknjižni odjel Zadar, katastarska općina: 334723, Kukljica, u zk.ul. 1179, zk.ul. 2528 i zk.ul. 1519, u naravi šuma (zemljište), bungalovi i apartmanske zgrade,

  • Založnim pravom prvog reda na nekretninama upisanim kod Općinskog suda u Zadru, zemljišnoknjižni odjel Zadar, katastarska općina: 334723, Kukljica, u zk.ul. 1336, u naravi šuma (zemljište) i zgrada (restoran), te

  • Založnim pravom trećeg i četvrtog reda na nekretninama upisanim kod Općinskog suda u Zadru, zemljišnoknjižni odjel Zadar, katastarska općina: 334723, Kukljica, u zk.ul. 1754, u naravi zemljište, bungalovi, skladište i restoran s recepcijom.

3. Ponude se podnose u pisanom obliku, a moraju sadržavati ime i prezime odnosno tvrtku ponuditelja, prebivalište odnosno sjedište pravne osobe, izvadak iz sudskog registra za pravne osobe te iznos, način plaćanja i rok plaćanja.

4. Ponude u pisanom obliku dostavljaju se na adresu: HBOR, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb, izravno u pisarnicu ili preporučenom pošiljkom, u zatvorenoj omotnici s naznakom „Ne otvarati – Direkcija rizičnih plasmana, Poziv za podnošenje ponude za otkup potraživanja.“

5. Rok za podnošenje ponuda za otkup potraživanja je 15 dana od objave poziva, odnosno zaključno do 25. 10. 2018.

6. HBOR će s podnositeljima ponuda, koji predlože HBOR-u prihvatljivu cijenu, započeti neobvezujuće razgovore o daljnjoj razradi prodaje potraživanja.

7. HBOR zadržava pravo ne prihvatiti niti jednu pristiglu ponudu za otkup potraživanja, odnosno ne ulaziti u daljnje razgovore oko prodaje potraživanja.

8. Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti kod HBOR, Strossmayerov trg 9, 10000 Zagreb, Direkcija rizičnih plasmana, tel 01 4591 641, email: dmatijevic@hbor.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije