Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena droge

Požežanin u vrtu uzgajao marihuanu

marihuana (1)
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL
1/4
30.07.2013.
u 12:43

Protiv 40-godišnjeg počinitelja, inače od prije poznatog policiji zbog sličnih kaznenih djela, slijedi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Na području Policijske uprave požeško – slavonske zaplijenjena je do sada ove godine najveća količina droge.

-Na širem području grada Požege policijski službenici su kod 40-godišnjaka prilikom pretrage u vrtu obiteljske kuće pronašli 34 cannabis biljke visine od 30 cm do 100 cm koje su redovno zalijevane, gnojene i okopavane. Također je u podrumu obiteljske kuće pronađeno još 35 komada cannabis biljki koje su se sušile na način karakterističan za suđenje cannabisa. U kući su mu pronađene i dvije staklene nargile namijenjene konzumiranju – izvijestila je na današnjoj konferenciji za novinare Biljana Vuković, voditeljica službe kriminalističke policije u PU požeško - slavonskoj .

Protiv 40-godišnjeg počinitelja, inače od prije poznatog policiji zbog sličnih kaznenih djela, slijedi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Za ovo kazneno djelo predviđa se kazna zatvora od jedne do 12 godina.  

>> Dvojica Zadranina na Dalmatini 'pali' sa 2,5 kilograma trave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije