Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitani spektakl

Požega: Prikupljen novac za Dječji odjel bolnice

Požega,humanitarni koncert (1)
Foto: Duško Mirković/PIXSELL
1/4
21.04.2012.
u 14:07

Nositelji olimpijskih medalja su pred oko od 1500 gledatelja odigrali revijalne utakmice u rukometu, košarci i malom nogometu protiv požeških sportskih veterana okupljenih u ovu udrugu.

Po drugi puta hrvatski olimpijci, njih petnaestak, boravili su u Požegi kao gosti grada i Udruge Dobrotom za osmijeh, te nastupili na istoimenom sportsko-glazbenom humanitarnom spektaklu u dvorani Grabrik pod pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.

Nositelji olimpijskih medalja su pred oko od 1500 gledatelja odigrali revijalne utakmice u rukometu, košarci i malom nogometu protiv požeških sportskih veterana okupljenih u ovu udrugu, a među inima tu su bili Damir Škaro, Dino Rađa, Patrik Čavar, Ivan Šola, Dubravko Šimenc, Petar Skansi, Tomislav Paškvalin i drugi.

U stankama ovih zanimljivih susreta na kojima je bilo izuzetnih poteza nekad vrsnih sportaša nastupili su mladi gimnastičari požeškog Sokola, te polaznice Plesne radionice Ilijane Lončar. Prihod sa priredbe u kojemu su uz ulaznice još potpore grada Požege i sponzora namijenjen je za kupovinu opreme za Dječji odjel Opće županijske bolnice u Požegi. Tako će se među ostalim nabaviti i neophodno potreban onkološki krevet jer tu godišnje boravi tridesetak oboljelih mališana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije