Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film pod zvijezdama

Požega dobila ljetno kino, građani pohrlili na osvježenje od vrućina

ljetno kino
Liljana Marić
04.08.2013.
u 17:16

Prvom projekcijom „Kina pod zvijezdama“ zadovoljni su i organizatori jer je posjetitelja bilo i više nego što su očekivali

Požežani su sinoć prvi puta mogli uživati u kino projekciji pod zvijezdama. Zahvaljujući nedavno osnovanoj Požeškoj udruzi mladih aktivista (PUMA) te uz financijsku pomoć Grada Požege sinoć je prikazana hrvatska komedija „Sonja i bik“.

-Ovo je pravo osvježenje za nesnosne vrućine, a uz to je i besplatno. Došla sam s cijelom obitelji, nas petero. Ovako nešto si ne bi mogli priuštiti da moramo platiti ulaznice – kazala je Marija Vidić iz obližnje Velike.

Osim što je na livadu uz Orljavu gdje se film prikazivao došlo mnogo mladih, bilo je dosta i starijih, ali i cijelih obitelji s djecom, pa čak i s onima u kolicima.

-U Požegi nemate gdje izići osim u kafić tako je ovo pun pogodak. Doći ću i idućih subota – kazao je Ivan Pranjić koji je film gledao sjedeći s društvom na deki. Neki su se ponijeli i priručne stolice, a neki čak i ležaljke.

Prvom projekcijom „Kina pod zvijezdama“ zadovoljni su i organizatori jer je posjetitelja bilo i više nego što su očekivali, a nadaju se da će i iduće tri subote biti mnogo onih koji će doći na ovu besplatnu zabavu i razbibrigu. Kako je iduće subote najavljen film „Madagaskar 3“, posebno se očekuje velik broj djece i mlađe populacije.

>> Počinje četvrta sezona Ljetnog Kina Gradec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije