Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar u Vrpolju

Vatrogascima ukrali gorivo pa im vozilo sletjelo s ceste: 'Ni ovo nas neće obeshrabriti'

Vrpolje: Vatrogasno vozilo sletilo s ceste
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/19
05.07.2019.
u 21:18

Nema ozlijeđenih, a promet se odvija uz regulaciju - istakli su iz šibenske policije

U Vrpolju u zaseoku Jelići izbio je požar na otvorenom prostoru. Jedno vatrogasno vozilo sletjelo je s ceste.

Nema ozlijeđenih, a promet se odvija uz regulaciju - istakli su iz šibenske policije.

Dvojica vatrogasaca u kamionu prošla su bez lomova, potvrdio je Željko Mikulandra, zapovjednik DVD-a Bilice, za 24 sata.

- Edi i Franko nemaju nikakvih lomova i nisu se ozlijedili. Samo su se malo natukli - kaže Mikulandra.

Steyr kojim su se prevrnuli isto je vozilo isto ono iz kojeg su im nepoznati lopovi u noći na utorak ukrali gorivo i nadomjestili ga vodom, no zapovjednik smatra kako nova nesreća nije povezana s krađom goriva.

- Mislimo da je pukla guma, ali nismo još sasvim sigurni zašto je vozilo prevrnulo. Očito baš nemamo sreće - kaže Mikulandra.

Vatrogasci su se o nesreći oglasili i na Facebooku.

- S obzirom na to da su naši članovi naš najvrjedniji resurs, najvažnije nam je bilo čuti da su Edi i Franko dobro. Naša mlada grupa ljudi u ove nepune 3 godine postojanja postigla je velike rezultate, pa nas ni ovo neće obeshrabriti, dokle god među nama postoji bratstvo kakvom se moglo svjedočiti danas - napisali su vatrogasci.

Ključne riječi

Komentara 1

DA
danijelrukavina4
19:40 05.07.2019.

Požari se podmeću. Molim građane da pojačano počnu promatrati i dojavljivati o sumnjivim vozilima i osobama. Motiva za podmetanje požara imaš koliko hoćeš - domaća građevinska mafija, turistička konkurencija, gospodarski teroristi, bolesnici - piromani.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije