Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE
Povratak na članak

Požar u Totovcu: Izgorjelo 2700 tona plastike

Požar je buknuo na dijelu na kojem se skladišti mješoviti otpad i ubrzo se proširio na deponij plastičnog otpada

Komentari 1

Avatar nekakav
nekakav
11:38 27.05.2019.

kako procijeniti visinu šteta ako ti je stradao otpad, koji ti je u biti bio trošak poslovanja... hm, zaradilo se kolko točno? ajmo računati.. zbrinjavanje tone plastike je skoro 2.000 kuna. puta 2.700 tona... hm, uštedilo se preko 5 mil kuna... ima firma dobit, hura! i nikom čudno da se periodički na našim odlagalištima događaju požari i čudo jedno kako uvijek izgori otpad kojeg je trebalo nekom platiti da ga zbrine... bez brige, vatrogasci su plaćeni, šteta.. i nema je u biti. što sad? 5 mil kuna, ja bih se tu vrtio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.