Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA OBAVLJA OČEVIDE

Požar u stanu izbio zbog eksplozije sušilice rublja, uzrok požara kuće još se utvrđuje

Požar u Dubravi
Tomislav Miletic/PIXSELL
20.05.2021.
u 13:58

Zbog požara su i stanari zgrade na kratko vrijeme bili evakuirani

Eksplozija sušilice rublja, uzrok je požara koji je 19. svibnja u 20.30 izbio u stanu na Bolničkoj cesti, priopćila je zagrebačka policija, nakon što je provela očevid.

Stan je u vlasništvu 35-godišnjaka, koji je u požaru ozlijeđen, te mu je pomoć ukazana u KB Sveti Duh. Zbog požara su i stanari zgrade na kratko vrijeme bili evakuirani, a kolika je šteta još nije utvrđeno.

A što je uzrok požara koji je 19. svibnja oko 13 sati izbio u kući u Ulici Dol na području Krašića. Požar je izbio u kući 90-godišnjakinje koja je u tom požaru ozlijeđena pa joj je pomoć ukazana u Općoj bolnici Karlovac. Očevid će se obaviti naknadno.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
istina_____jako____boli
19:44 20.05.2021.

To su one kombinirane susilice zajedno sa vesmasinom, pa kad se na pranje stavi odjeca zasicena uljima i mastima, dolazi do eksplozivnih isparenja koja lako eklplodiranju kad se upali grijac u susilici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije