Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TEŠKOM SU STANJU

Požar u Rumunjskoj: Majka bacila šestomjesečnu bebu s trećeg kata pa i sama skočila

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
10.01.2024.
u 20:15

Dojava o požaru stigla je u 15.06 sati. Nekoliko minuta kasnije, vatrogasci su na putu do mjesta događaja doznali za pad dvije osobe, majke i djeteta

Majka je bacila šestomjesečnu bebu kroz prozor u Iasiju, gradu u Rumunjskoj, kako bi je spasila od požara koji je zahvatio stan. Nakon toga, i ona je skočila s trećeg krata. Spasioci su naveli da je žena svoje dijete obukla u nekoliko slojeva odjeće kako bi ublažila njegov pad.

Obje osobe prebačene su u bolnicu u teškom stanju, a vatrogasci pokušavaju otkriti uzrok požara. Istražitelji planiraju razgovarati sa suprugom te doznati je li bio kod kuće u vrijeme požara, navodi portal Observator.

Dojava o požaru stigla je u 15.06 sati. Nekoliko minuta kasnije, vatrogasci su na putu do mjesta događaja doznali za pad dvije osobe, majke i djeteta. Medicinske ekipe pružile su im prvu pomoć, stabilizirale ih te potom prevezle u bolnicu gdje im se pruža daljnja potrebna skrb. Požar je ugašen u 15.40 sati.  

VIDEO Policijski upad u televizijsku postaju u Ekvadoru i oslobađanje taoca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije