Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovar

Požar progutao stambeno potkrovlje obiteljske kuće

požar Bjelovar (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
26.06.2013.
u 16:05

Nakon u potpunosti izgorjelog krovišta i pet prostorija šteta se procjenjuje na desetke tisuća kuna

BJELOVAR – U požaru u obiteljskoj kući Josipa Begovića na adresi Vukovarska ulica 43,  noćas oko 3 sata izbio je požar u kojemu je u potpunosti izgorjelo potkrovlje dvokatnice, odnosno krovište i pet stambenih prostorija, a prema prvim procjenama šteta se broji u desecima tisuća kuna. Kako u kući nitko ne živi jer obitelj Begović boravi u Njemačkoj požar je prvotno primijetila prva susjeda Jasna Turniški, a koja je obavijestila žurne službe, vatrogasce i policiju.

Hitnom intervencijom JVP Bjelovar spriječeno je širenje požara na prvi kat i prizemlje u kojemu je smještena prodavaonica stočne hrane TSH-a Čakovec. Požar je navodno izbio zbog kvara na instalacijama razvodne kutije električne energije ili popularnom \"panciru\", na što je ukazala i Ivana Smešnjak, kućepaziteljica kojoj je obitelj Begović povjerila da vodi brigu o njihovom kućanstvu.

- Nažalost, obitelji Begović morala sam javiti šokantnu vijest, nakon čega su poručili da će netko iz obitelji danas doći u Bjelovar kako bi sagledali i procijenili štetu. Inače, Begovići su mi povjerili da dva puta tjedno pregledam stanje u kući, zalijem cvijeće i pokosim travu. Nažalost, ovakva se nesreća ne može predvidjeti – sliježući ramenima kaže I. Smešnjak.

>> Požar u hotelu Jadran izazvao kvar na elektroinstalacijama

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije