Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Požar na području Crikvenice ugašen, u Bakru još vatreno

Požar je sveukupno gasilo 345 vatrogasaca sa 85 vozila te oko 100 pripadnika HV-a, a proglašen je ugašenim danas iza 13 sati.
24. srpnja 2012. u 08:05 24 komentara 16 prikaza
Odbojka na pijesku
Foto: AFP

Požar na području Crikvenice vatrogasci su jutros uz pomoć četiri kanadera uspjeli staviti pod kontrolu. Požarište su napustili nakon 10 sati, a uspostavljen je i promet Jadranskom magistralom, javio je DUZS. Požar je sveukupno gasilo 345 vatrogasaca sa 85 vozila te oko 100 pripadnika HV-a, a proglašen je ugašenim danas poslije 13 sati. 

Požar koji je u ponedjeljak navečer izbio u Bakru još nije ugašen. Požarom su zahvaćeni trava i nisko raslinje, a trenutačno ga gasi 70-ak vatrogasaca sa 15 vatrogasnih vozila. Na požarište su upućena dva kanadera. 

I na području Šibensko-kninske županije vatrogasci su danas imali posla. Požar otvorenog prostora na lokaciji Ervenik – Pađane koji je izbio jutros poslije 10 sati lokaliziran je dva sata potom. U požaru je izgorjelo oko dva hektara trave i niskog raslinja. Uz vatrogasce iz JVP-a Knin i DVD-a Knin požar su iz zraka gasila dva zračna traktora.


>>Kuće nisu ugrožene, zbog jakog vjetra gašenje će trajati cijelu noć

>> Ako imate fotografije ili videa požara, pošaljite nam ih na e-mail dojavi@vecernji.net

Lokaliziran požar na minski sumnjivom te

Lokaliziran požar na minski sumnjivom terenu kraj Peruče

DUZS je izvijestio da su lokalizirani požari na sljedećim lokacijama: kod naselja Šišan u blizini Medulina, na području Jagodna – Vrana kod Zadra, na području Planjane Donje kod Žitnića, kod Vrpolja na području Slivnog, na području Crni Vrh kod Primorskog Dolca te na otoku Mljetu na području Babino Polje – Blato.

Također ugašen je i požar na otvorenom prostoru na području kod brane Peruča na minski sumnjivom terenu. Požarom je opožareno oko 10 hektara borove šume i makije.

krađa
Uhvaćen na djelu
Postavio kameru kako bi otkrio tko mu krade stvari iz ulaza, ali ovog lopova nije očekivao
PET FAZA SNA
Jeste li se ikad zapitali zašto spavate više od osam sati, a nenaspavani ste?
  • lixon:

    Treba uvesti rigorozne kazne za svakog kretena i idiota koji svjesno ugrožava sigurnost života i imovine drugih ljudi. I čisto mi dodje žao što nema nekadašnje milicije koja je pendrečila gdje je stigla, pa npr. nisu trebali zastitari pred bankama i poštama.

  • Karizma:

    Sad su dobri i vlaji i žabari kad treba pomoci a kad nesto trebate ili kad govore o nama kontinentalcima tad smo i seljaci i neobrazovani i nebi vam niti vode dali da vam treba.Samo slušajte kad primorci i dalmatinci ... prikaži još! govore o zagorcima licanima slavoncima ili nedaj boze slusati o ljudima iz dalmatinske zagore.Kad se sve završi probajte pitati vode pa ce te cuti odgovor da je voda skupa i da je oni placaju skupo i ne mogu dati da pijete.A sto kontinentalci riskiraju svoje zivote zbog njih to je normalno

  • Libela:

    Canadair a ne kanaaaaader.