Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTETA SE PROCJENJUJE

Požar na brodu generala Gotovine u industrijskoj zoni Gaženici

Ante Gotovina
Foto: Boris Šćitar/PIXSELL
1/5
02.11.2020.
u 19:59

Vatrogasci su na teren stigli sa šest vozila i 10 vatrogasaca oko 10:30

Jutros je došlo do izbijanja požara na brodu Pelagos II., u vlasništvu tvrtke umirovljenog generala Ante Gotovine, u industrijskoj zoni Gaženici u Zadru. Nema ozlijeđenih, a šteta se još uvijek procjenjuje. 

Do požara je došlo u prostoru pod palubom gdje se skladišti riba. Vatrogasci su na teren stigli sa šest vozila i 10 vatrogasaca oko 10:30, a s poslom su završili oko 15 sati.  

- Vrlo brzo smo požar stavili pod kontrolu, ali brodove je komplicirano gasiti zbog mogućih zaostalih žarišta. Pjenom smo prigušili vatru i pustili da se slegne, a onda tu tekućinu ispumpali. Termovizijskom kamerom smo provjerili ima li žarišta. Nije ih bilo pa smo samo ostavili ekipu da dežura. Nitko, na sreću,  nije stradao - kaže zapovjednik Boris Jović za 24sata. 

Očevid će utvrditi kako je došlo do požara. 

Ante Gotovina
1/7
Ključne riječi

Komentara 7

AP
Ante Potina
08:19 03.11.2020.

ante tunac

Avatar 1ofthem
1ofthem
22:13 02.11.2020.

Okle ti pare za tu barku?

KE
Kendra
20:14 02.11.2020.

Ma ta šteta je sitnica za generala, ima on i za više takvih brodova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije