Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORI TRSTIKA

Vatrogasci stavljaju pod kontrolu požar kod Metkovića, intervenciju otežava vjetar

Foto: Čitatelj 24sata
05.02.2020.
u 21:58

Gori u području gdje su polja i kuće.

Požar koji je u srijedu popodne buknuo kod Metkovića, a u večernjim satima približio se kućama, vatrogasci stavljaju pod kontrolu, izjavio je zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Metković Jure Pilj.

Pilj je za Hinu rekao kako gori trstika na nepristupačnom terenu, a intervenciju vatrogasaca otežava jak vjetar koji brzo širi požar.

„Situacija je relativno dobra. Na intervenciji je 18 vatrogasaca s pet vozila iz DVD i JVP Metković. Dim je išao prema kućama pa je to možda ružno izgledalo, ali kuće nisu bile ugrožene“, zaključio je Pilj.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
Dotepenec
20:39 05.02.2020.

E za ovo smrtna kazna. Ovo je namjerno potpaljeno po tom nevremenu. Ne namjerno jer je bolestan nego namjerno sa svrhom uništavanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije