Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASNOST

Lokaliziran požar kraj Šibenika, izgorjelo pet hektara raslinja

šibenik
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
07.08.2014.
u 08:32

U akciji je sudjelovalo šest ekipa vatrogasaca

U srijedu oko 22 sata izbio je požar između Žaborića i Jadrtovca kraj Šibenika. Kako prenose 24 sata, iz Centra 112 rekli su da za sada gori trava i nisko raslinje, a kuće u ovim naseljima zasad nisu ugrožene. Međutim, prema iskazu svjedoka vatra je stigla na 150-200 metara od kuća.

Požar je kako piše portal sibenik.in lokaliziran  u 0.31 sati. Izgorjelo je nisko raslinje na području 200 metara puta 250 metara odnosno pet hektara, a iz operativno-komunikacijskog centra šibenske policije javljaju kako kuće u nijednom trenutku nisu bile ugrožene.

U akciji je sudjelovalo šest ekipa vatrogasaca, a na teren su poslani DVD-ovi Brodarica, Zablaće, Grebaštica i Perković te dvije javne vatrogasne postrojbe, iz Vodica i Šibenika.

Planirano je da će kanader nakon gašenja, iz preventivnih razloga do daljnjega ostati na raspolaganju na Zračnoj luci Split, kako bi u slučaju potrebe mogao što prije djelovati.

>> U požaru u kući kraj Ivanić-Grada preminula umirovljenica

>> Trudnica spašavala glavu skokom s prvog kata

Ključne riječi

Komentara 1

IC
ice12
00:07 07.08.2014.

Platit ce pozar glavom cim stigne na prohodan put.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije