Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA ŽRTAVA

Požar i dvije eksplozije u Zuerichu kod glavnog željezničkog kolodvora

požar
Uwe Anspach/DPA/Pixsell
25.08.2018.
u 10:00

Vatrogasci su pokušavali spriječiti da se požar proširi na okolne zgrade, objavila je švicarska organizacija za hitna stanja.

Vatrogasci su se rano u subotu borili s požarom koji je izbio na zgradi preko puta glavnog željezničkog kolodvora u Zuerichu, objavila je švicarska novinska agencija SDA.

Vatrogasci su pokušavali spriječiti da se požar proširi na okolne zgrade, objavila je švicarska organizacija za hitna stanja. Dvije snažne eksplozije čule su se prije nego je izbio požar, objavila je SDA.

Policija je okružila područje, a prema prvim vijestima nema žrtava. List Neuer Zuercher Zeitung piše da vjerojatno u zgradi koja se zapalila nije bilo nikoga jer je bila u fazi obnove.

Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
11:55 25.08.2018.

Ovo je besmrtno : " Zgrada se zapalila..." Pa jasno je da se zapalila, ali zašto ? Uzrok ?

OB
ObrenM
20:23 25.08.2018.

Obzirom da se teza o psihickim bolesnicima "izlizala", Luda Babetina ima pravdanje planom" B" o totalnim pijancima.Posto u abecedi ima dosta slova moze biti mirna do smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije