Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pismo hajdaš dončiću

Povratnici traže od ministra bolju povezanost Vukovara i Zagreba

'05.04.2012., Vetropack Straza, Hum na Sutli - Ministrica zastite okolisa i prirode Mirela Holy i zupan Krapinsko-zagorske zupanije Sinisa Hajdas Doncic svecano su otvorili novu pec za staklo koja ce
Matija Topolovec/Pixsell
10.06.2012.
u 11:10

Želja povratnika Vukovarsko – srijemske županije je eliminirati prometnu izoliranost krajnjeg istoka Hrvatske što nažalost još traje, stoji u pismu.

VUKOVAR – Zajednica povratnika Hrvatske podružnica Vukovarsko – srijemske županije uputila je ministru u Vladi RH Siniši Hajdaš Dončiću otvoreno pismo u kojem traže da se poboljša željeznički promet na relaciji Vukovar – Zagreb i tako spriječi dalja prometna izoliranost istoka Hrvatske.

– Želja povratnika Vukovarsko – srijemske županije je eliminirati prometnu izoliranost krajnjeg istoka Hrvatske što nažalost još traje. Povratnici koji do Zagreba putuju autocestom plaćaju visoke cijene cestarine, a željeznica još uvijek ne omogućava kvalitetnu povezanost sa Zagrebom, stoji u otvorenom pismu ZPH-a.

Podsjećaju i da su 2007. godine inicirali uspostavu putničkog prometa na relaciji Vukovar – Zagreb – Vukovar.

- Vožnja na toj relaciji trajala je oko četiri sata. Smatrali smo da će se u skoroj budućnosti vrijeme putovanja skratiti. Nažalost, putovanje s eproduljilo i sada traje pet sati. Ako se uzmu u obzir kašnjenja onda s pravom možemo zaključiti da je vremenski Zagreb sve dalje od Vukovara, navodi se u otvorenom pismu koje potpisuje predsjednik Upravnog odbora ZPH županije Vukovarsko – srijemske Dragutin Glasnović.

Komentara 10

VF
vferari
11:34 10.06.2012.

mirluk@ Verovatno imaš koji fakultet viška od ministra pa možeš zakljućivati ovakve glupost.A što se tiče Milanovića nie plovio na malo vitra,nije išao na operu na državni trošak nije mu država kupila satove,slike,odijela i t.d. Milanović je bio kod svog prijatelja u njegovoj vili kao što bi i ti otišo kod prijatelja kad biš ga imao.Pravi prijatelj se nikad neće odreći prijatelja pod nikoju cijeu i to je vrlina a ne mana.

MO
mobuco
11:56 10.06.2012.

vferari, ne nagrđuj ime jednog od najboljih auta...

MI
mirluk
11:17 10.06.2012.

Ovaj ministar nema pojma, on jadan nezna ni kako se susjedne drzave zovu. Da zna nebi rekao da ce razgovarati sa Republikom BiH o koridoru a Republika BiH ne postoji od 1995 vec se susjedna drzava zove samo BiH. Nekompetentan jednako kao i predsjednik vlade mu koji nocuje kod Tajkuna i iz njegovog luksuznog dvorca prijeti najsiromasnijima sa stezanjem kaisa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije