Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održali obećanje
Povratak na članak

Povratak ruskih bombardera iz Sirije, Kerry u Moskvi za tjedan dana

Francuska je sa svoje strane ocijenila da "sve što doprinosi smanjenju napetosti treba ohrabriti" u sirijskom sukobu koji ulazi u svoju šestu godinu, navodi se u priopćenju ministarstva vanjskih poslova.

Komentari 28

MO
mojski2
11:49 16.03.2016.

zasto rusi ne bore se covjek na covjeka, nego kao hijene na ranjene (nenaoruzane,ili mnogo mnogo slabije naoruzane i bez zrakoplostva i kontrazrakoplova) taj narod bombarduju, i to ne samo oporbu nego i skole,bolnice..sta su drugo postigli osim da su mrznju prosirili ,prema sebi i prema onim koji su nepravedni.

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:03 16.03.2016.

Panika je, panika, ostali "zapadni saveznici" sami portiv ISIL-a. Sada cemo vidjeti bez Rusa kako to veliki bojovnici iz SAD, Francuske, Velike Britanije, Njemacke, Australije i ostalih vazala "unistavaju" vlastitu tvorevinu kada vise nema Rusa da im "smetaju". Igrokaz od posljednje dvije godine tzv.rata protiv ISIL-a se moze nastaviti. Glavni akter Saudijska Arabija, montaza Sultan Erdogan, kamerman Merkel, producent Cameron, sporedna uloga Hollande, i rezija Obama,

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
12:10 16.03.2016.

Rus se nikada nije dobrovoljno povukao...

VL
ST
Startrack
14:19 16.03.2016.

"Pacoje" nekaze se "itkome". Mani se t-kanja. I sto neides na Banajlucke forume, sta si navalio na Hrvatske. Nit si Hrvat, nit si rodjen u Hrvatskoj.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:48 16.03.2016.

sve neki teški školovani vojni i geopolitički eksperti. kako još nisu vrbovani u cia-u, nemam pojma. što se sad ismijavate nad rusima? radije nam recite nešto o rezultatima američkih napada na isil koji traju navodno skoro 5 godina. rus urus u nepunih 5 mjeseci satrao glavninu snaga tih zapadnih terorista. sirijska vojska zaokružila teritorij kojeg može s minimalnim snagama braniti. a najvažnije od svega što je putin postigao jesu sami sirijci. jeste vidjeli kako u raqi se samo stanovništvo pobunilo, istjeralo ove saudijce i amerikance iz nekih četvrti grada? znaju sirijci da je kucnuo čas, možda i jesu u početku se malo opili nekim novim idejama, ali kruta realnost ih je osvijestila. sirijci su naučeni na život i slobode kao i mi. dijelimo iste navike. tko ne vjeruje, nek priupita starije, kako je u siriji bilo do pred 5 godina. putin je na primjeru sirije pokazao tko je i što. a ostavio je i vrata otvorena. vratiti se može kroz dva sata. mada, što je uopće iz sirije vraćeno u rusiju? desetak aviona. vrla stvar. u brojkama. ali na zapadu znaju što znači tih desetak ruskih aviona. znače isto kao i 150 američkih. ako gledamo učinkovitost. inače, još uvijek ma nasmiju dobro američke vijesti u akcijama amerikanaca u siriji, a ispod ide snimka udara rusa, objavljena na ruskim tv mrežama par dana prije. putin je car. to ne mogu priznati samo djeca, koje očito ima jako puno. što to uopće zapad danas predstavlja? neku moralnu os? i da, mi nismo zapad. nikad nismo porobljavali niti tamničili narode, iskorištavali ih. pa ne vidim baš ni neke potrebe ushićenja nad zapadnim životnim stilom. i dalje se na zapad odlazi dobro zaraditi. a doma dođe umrijeti. što tamo kosti ne ostavljate?

VL
Avatar babas
babas
11:55 16.03.2016.

Rusi su u samo 5 mjeseci preokrenuli tijek rata u Siriji i uspjeli uspostaviti primirje između Assada,Kurda i djela pobunjenika. Sada bi te snage zajednički trebale istjerali ISIL i Alkaidu iz Sirije. Rusi povlače glavninu snaga,ali i dalje napadaju ISIL u Palmiri. Ne brinite,ostalo je u Siriji još dovoljno ruskih aviona da završe posao.

VL
LD
lopov drpiga
11:38 16.03.2016.

Putin opet matira Obamu. Analitičari u komentarima promjenili mantru. Iz močvare i Afganistana u kojem je Rusija zaglibila sada mantraju o ruskom bankrotu... Do slijedećeg šah mata i nove mantre koju će im izrecitirati liberalni mediji...

VL
IV
Ivke15
12:39 16.03.2016.

Ne brinite se vi za Putina. Ostavio je onoliko koliko treba u Siriji. Isprobao sve pa i robote. Sad ce dugmicem da ratuju i kontrolisu. Vise niko nemoze da predvidi gdje i kada ce Rusija intervenisati. Proslo je "zlatno"vrijeme zajeme za Ruske neprijatelje.

VL
RM
rmd3
12:43 16.03.2016.

A kolko Amer prima izbjeglica ?slabo novinari pišu o udomljavanju Sirijaca u Ameriku dok ovi ratuju na njihovom teritoriju.

VL
DI
dokazano.istinito
12:24 16.03.2016.

rusi su Balkanski nemir, svi susjedi (osim njihove pudlice) od njih su opasnosti teritorijalno ali i politicki

VL
Avatar mason
mason
17:32 16.03.2016.

Samo Ameri ginu po svijetu i trose novac .Rus ode doma.Kad dode Trump svi ce placati,svaki litar goriva ili ce i Ameri doma,pa gledajte sto cete.Nema vise dzaba slusati glazbu.Ili nek se Europa organizira ima vas ko Kineza pa ih unistite.Ameri ginu i stite Europu a oni navijaju za Ruse.

VL
Avatar SSG
SSG
17:50 16.03.2016.

. ..Očigledno se Putin sprema za neki novi rat jer Rusija nije baš ekonomski u stanju da vodi nekoliko ratova odjednom a u međuvremenu Rusija će pokušati da se ekonomski uzdigne poput Srbije poslije SSLLobinih propalih VelikoSrpskih bratoubiLLačkih ratova na brdovitom Balkanu. ..1+1+1=E=mc2. ..

VL
Avatar mason
mason
14:28 16.03.2016.

Podvili repove i lete.Beskorisni Rusi nista nisu uradili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.