ŽIVOTNI INTERVJU: ANA UGARKOVIĆ
FOTO 'U Americi sam godinu dana jela junk food, u Londonu stažirala gdje je kuhao Jamie Oliver, za Japance sam dizajnirala kolače'

U Americi sam godinu dana jela junk food, u Londonu stažirala u restoranu u kojem je svojedobno kuhao Jamie Oliver, za Japance sam godinama dizajnirala kolače. Životni je put zvijezdu naše kulinarske scene vodio od Siska preko SAD-a, Italije, V. Britanije i Japana do Istre i Zagreba
Komentara 6
AV
I šta bi mi sad trebali,
SE
Siromašan je onaj koga hrana i piće zadovolji ! Više vrijedi trenutak doživljaja umjetničkog djela nego najbolji ruski kavijar i španjolsko vino !
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Pratio sam Anu kao bivša OZNA, ona se je pravila ko da me ne pozna. Šalu na stranu, bio sam u publici u emisiji "Kruške i jabuke". Tamo se nešto kuhalo i peklo, i jako su hvalili Anu kao kuharicu. A onda šok i nevjerica. Čim bi se zagasile kamere, bez imalo takta Ana bi napravila potez bez presedana, uzela bi .. (nastavak teksta dostupan je samo pretplatnicima) ;)