Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPLAĆENO 1,6 MILIJARDI KUNA
Povratak na članak

Povrat poreza još nisu dobili svi radnici, čekaju da tvrtke plate obveze državi

Tvrtke su nakon prve karantene imale pravo na tromjesečnu odgodu plaćanja poreznih obaveza, a potom su dug mogle platiti u dvije godine

Komentari 6

KE
kerbi
04:21 17.06.2021.

Ovo je laž. Osobno radim u tvrtki koja je uredno sve podmirivala i nije koristila mjere pa mi svejedno nije izdano nikakvo rješenje niti uplačen povrat.

VL
AN
Antihdz
00:35 17.06.2021.

A koji kurac su umirovljenici uplatili da su dobili Covid dodatak ? Zašto bi ljekarne dobile lijekove ako država nije platila drogerijama ? Isto tako , sto ima radnik sa svojim povratom poreza to sto poslodavac nije uplatio poreze .. radniku isplati njegova a država nek se jebe sa svojom naplatom poreza sa poduzetnicima ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.