Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više zahtjeva
Povratak na članak

Povlaštene dionice očekuju sadašnji i bivši zaposlenici HEP-a

Nakon branitelja, zahtjevi za kupnju dionica po povlaštenim cijenama o najavljenoj prodaji HEP-a stižu i od sindikata

Komentari 5

ST
stefj
14:36 05.01.2017.

Opet se javljaju povlašteni koji bi kakti trebali imati veće pravo otkupe nego neki drugi... Bivši djelatnici HEP-a isto su zaslužni za razvoj HEP-a kao i svaki drugi građanin, možda i nešto manje jer je HEP do nedavno imao monopol, pa su građani imali prisilu plaćati HEP-u cijenu koju je odredila država. Tako da slobodno možemo reći da smo svi skupa izgradili HEP i da svi imamo veća prava, od zaposlenih u HEP-u koji su u tim pravima već uživali... Od branitelja se pak stvara isto što su bili NOB borci, postaju privilegirani u društvu. Istina da treba valorizirati njihov doprinos, no ne na ovaj način... Na kraju sve ispada politika, a ekonomija nula. Samo će uhljebi profitirati...

VL
MA
madmaxxx
14:21 05.01.2017.

Kad bi HEP poslovao bez uhljeba i ostalih sisavaca mogao bih to kesom platiti

VL
GA
Gastarbeiter2
14:14 05.01.2017.

Izgleda da je duh izašao iz boce. Još jedna privatizacija bez novca!

VL
DU
Deleted user
14:55 05.01.2017.

Prvo su se crveni zgrazali s prodajom dionica HEP-a, a sada ih dijele sakom i kapom besplatno, uvijek su bili veliki s tudjim!!! misle da ce zavaditi, bacaju kost, pa se glodjite!!! vec vidjeno!!

VL
DU
Deleted user
14:26 05.01.2017.

Pravo imaju. Zašto bi oni bili izuzetak naspram INE HT i drugih! onaj tko je to zakuhao neka sada puše dok se ne ohladi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.