Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

S prozora pala pokraj djece koja su se igrala oko zgrade

Djevojka je pala s prozora šestog kata stambene zgrade u ulici I. Kršnjavog 3
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/9
26.06.2019.
u 20:15

Iz policije kažu kako će nadležnom državnom odvjetništvu o ovom događaju biti dostavljeno izvješće.

Katarina Radman (25) u utorak poslijepodne u karlovačkoj četvrti Rakovac pala je s prozora peterokatnice dok je popravljala roletu. Policija je sve okarakterizirala kao nesretan slučaj.

Stradala Katarina Radman živjela je u Karlovcu u unajmljenom stanu s dečkom već godinama. Oboje su, kažu nam njihovi susjedi, Slavonci, ona iz mjesta pored Vinkovaca, on također iz toga kraja, a radili su oboje u MORH-u.

– Ona je radila kod inženjeraca u vojarni na Kamenskom, pretpostavljam i on, ali nisam siguran. Dragi su i mirni ljudi, viđali smo ih u trgovini, na kiosku... Uvijek nasmijani, pozdravili bi, izmijenili bismo koju riječ. Kako smo čuli, kada se dogodila tragedija ona je bila sama u stanu, on je otišao u trgovinu kupiti neke sokove jer su im prijatelji trebali doći u goste. Ona je povlačila roletu, valjda je zapela, pa se, očito nagnula kroz prozor i eto, dogodila se tragedija. Ma užas, tako mlada i lijepa žena, pred njom je bio cijeli život i u trenu se sve promijeni – kazali su nam njezini susjedi.

Mlada je žena kroz prozor pala na zemljanu površinu, odmah ispod zgrade. U tom trenutku, u blizini su se igrala djeca, sve je bilo puno prolaznika, koji su odmah pozvali hitnu pomoć.

– Ležala je nepomično na tlu, hitna je došla jako brzo i odmah su joj pomagali, odvezli je u bolnicu, koja nije daleko od nas. Nadali smo se da će se izvući, s obzirom na to da je mlada, da je pala na zemlju, a ne na beton ili asfalt. No, nažalost, za dva sata javili su iz Opće bolnice da nije preživjela pad, da je udarac bio koban i da joj nije bilo spasa. Doista nam je jako žao te mlade žene – dodaju susjedi koje smo sreli u kvartu.

U nevjerici su i dan nakon tragedije pričali o tom nesvakidašnjem nesretnom slučaju i spletu nesretnih okolnosti koje su dovele do tragedije. Policija će o tom događaju, navodi u priopćenju, izvijestiti i nadležno Državno odvjetništvo.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
13:27 26.06.2019.

Strašno!

Avatar Zlatniretreiver
Zlatniretreiver
19:45 26.06.2019.

Ugasio se jedan mladi život.Žalosno.

Avatar Dumen
Dumen
19:27 27.06.2019.

Kriv je roletar iz pričuve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije