Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPREZ!
Povratak na članak

Povlači se mnogima omiljen sastojak hrane, Ministarstvo objasnilo zašto

Radi se o proizvodu LOT broja LT192770, ACC/2019/101 najbolje upotrijebiti do 30.12.2020.

Komentari 8

ZO
zoranos
16:00 03.12.2020.

Jel ovo već 10. BIO proizvod koji se povlaći unatrag par tjedana i sve to zbog zagađenog sezama od te firme iz Nizozemske. Koliko je taj veleprodavač već nanio štete firmama koje su sada bile prozivane u medijima u negativnom kontekstu. Pa dajte se ujedinite i tuže ih nema plate masnu odštetu!

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
16:37 03.12.2020.

I onda nam kažu da je cjepivo sigurno i da bi se svi trebali cijepiti..... i da šta se mi tu imamo dvoumiti i nećkati... a uvezli su, drže na policama, prodaju... pa povlače zbog otrova koje su "sad otkrili".... ko je pojeo, pojeo je.

VL
JO
jorgen
16:16 03.12.2020.

Očigledno se tek sada počelo testirati na pesticid etilen oksid jer se zadnjih tjedan dana povukao niz proizvoda upravo zbog njega. Da li će to odgovarati što se navedeni do sada propuštao?

VL
DU
Deleted user
17:27 03.12.2020.

sezam s etilen oksidom nije što je bio

VL
VI
vidum
08:25 04.12.2020.

Neš ti problema. Tvrtka samo treba promijeniti ime iz Sretno zeleno u Nesretno crno.

VL
MO
montello
19:37 03.12.2020.

pola hrane je otrov uvozimo svasta

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
04:34 04.12.2020.

Ako pomno pratite u nazad par mjeseci ….dosta se toga povuklo i povlači a što je najzanimljivije to je hrana koja je najviše koristiva ...što znači da se udara tamo gdje ljudi više naginju....no jedno je zasigurno i sigurno aa to je da polako udaraju na hranu ….tako će i polako tu napraviti neku vrstu ograničenja i stati na kraj kupnji svega što mi želimo ...tj. preusmjeravati će nas tamo gdje će njima pasati i tjerati nas nesvjesno na ono što mi sad još mnogi ne gledamo niti razmišljamo...svatko sa imalo pameti i mozga to skuži i vidi....no što će na kraju od svega toga niknuti vidli bumo slepci su rekli..hehehhe..sigurno i bez sumnje idemo i na ta ograničavanja sa hranom kao i sa ograničavanjem slobode...pa sve do tada kad nećemo pristati na ta cjepiva kojima će nas vremenski i sa par cijepljenja kad se to sve u nama spoji pošto ne mogu odjednom sve nas strpati..tada kad se to sve u nama sformira od tih kemija onda če započeti mrežno sa nama komunicirati i upravljati...i dalje nemojte u to vjerovati već vjerujte i dalje na slijepo medijima i njihov naziv da je ovo što i ja sad pišem da je teorija zavjere...no kao i sve dosada što se obestinilo i ovo če kad tad a onda će biti i kasno za sve i plakanje i kukanje...iako je i sad dosta kasno za bilo kaj više...nema nam spasa nikome vjerujte....NISAM JA OVO IZMISLIO I NE GOVORIM JA TO ŠTO PIŠE PO MREŽAMA VEĆ SAMO RENOSIM ŠTO JE ODAVNO NAPISANO...treba samo čitati i gledati bolje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.