Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvješće za šestomjesečno razdoblje
Povratak na članak

Povjerljivo izvješće UN-a: Sjeverna Koreja nije zaustavila raketni program

U izvješću također stoji kako se zabranjena vojna suradnja između Sjeverne Koreje i Sirije "neometano nastavila".

Komentari 9

GV
golub Vaso
12:01 04.08.2018.

nisu ludi znaju koliko vrijedi riječ velike sotone iz primjera Irana

VL
DH
dalibor.hren
12:31 04.08.2018.

Je li program zaustavila bilo koja država? SAD, Iran, Rusija, Kina....Svrbijahahahahaha?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
08:31 04.08.2018.

A Trump je vikao Nobel, Nobel haha

VL
TO
Toni70
10:52 05.08.2018.

Ko vidimo radi se u demokraciji strina tetka i nikoga to ne zanima da je poljoprivredni izvještaj neprijateljskog optuživanja ...preuzeo neko tko veze nema .. Kao nam se serviralo ( nismo vidjeli čuli ništa sa direktnih pregovora samo Izjavu blaa bla bla nikaove dokumente .( jesm kupio stan ili pričam ti priču ? Ili je tek kupljenkod isplate i uknjižbe te gruntovnog posjeda !!!! Sjeverna Koreja nije zaustavila svoj nuklearni i raketni program kršeći sankcije Ujedinjenih naroda, navodi se u povjerljivom izvješću UN-a koji je bio dostupan u petak.Ko znam i gledao sm Amerika je ta ne UNO koji je išao skupa sa Putinovim "prijateljem" Trampanom na pregovore sa Korejom . nigdje nisdm vidio između da je sjedio"" UNO ."" UNO može reči što želi ili što mu UNO gazda Trumponja veli . Nije nikakova odluka ili potvrda članova koji imaju pravo VETA da to ozakone kao vrijednost. Sa druge strane dali su prestale sankcije = neumorno ( preko 30 godina ) izglanjivanje jednog naroda direktno i namjrno . ( Afrika i ratom i politikom je indirekno zahvačeno isto miloni koji umiru od gladi iako nemaju ni praćke protiv F16 a ne A.bombu ! Naravno sankcije ne prestaju a da se razoruža znaju kako je Sadam Husein pilio svoje Skud rakete javno i govorio dokazivao svima da otrova nema .. I znaju kako je prošao kad se nečiji teritorij dopadne Americi .Izudaran popljuvan , i obješen na ramadan da se sila pokaže cijelom jednom narodu ( koji je trpio diktaturu ) kao dokaz nemoći kad si pobjeđen ...

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
14:00 04.08.2018.

Naprijed Kim ! Kim ih treba muljati i odugovlačiti tako dugo dok se dobro ne naoruža nuklearnim oružjem i pripadajućim raketama te će mu onda svi neprijatelji moći samo popušiti sebastiana.

VL
RI
rightside
11:54 04.08.2018.

nista cudno,, pa mali debeli je morao prekinut proizvodnju jer je bilo ocito da se love vise nema ni za druge stvari kamoli za te eksperimente,, malo se primirio, poslao pomirujuce poruke amerima,,otvorile su se neme mogucnosti i nastavilo se sa proizvodnjom,,trebalo je to sve poravnat i napravit juznoj koreji mjesto da imaju gdje parkirat svoja razna vozila,,)))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.