Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužba

Povjerenstvo odbilo zahtjev za skidanje imuniteta Slavku Liniću

povjerenstvo za inu, linić, jurčić (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
22.09.2010.
u 11:42

Mandatno-imunitetno povjerenstvo potvrdilo je i da će osječko-baranjski dožupan Dinko Burić u saborskim klupama zamijeniti HDSSB-ova Branimira Glavaša.

Mandatno-imunitetno povjerenstvo odbilo je zahtjev za skidanje imuniteta Slavku Liniću (SDP) jer riječ je o privatnoj tužbi ravnatelja policije Olivera Grbića. Povjerenstvo je na isti način postupalo u svim slučajevima kada je riječ o privatnim tužbama protiv zastupnika zbog klevete.

Inače, Grbić je protiv Linića podnio privatnu tužbu zbog klevete jer ga je u medijima u vezi s aferom Riječkih tržnica nazvao kukavicom. Linić je Grbića prozvao zbog kukavičluka jer se kao riječki policajac nije usudio podnijeti prijavu protiv Linića, tada riječkog gradonačelnika, kao potpisnika spornih ugovora s Tržnicama, već se sada kao ravnatelj MUP-a pod političkim pritiskom ''okomio'' na njegova nasljednika Vojka Obersnela.

Zanimljivo, odvjetnica ravnatelja policije nije upućena da se Zastupnički dom Hrvatskog državnog Sabora, kome je naslovila svoj zahtjev, tako ne zove još od 2000. godine.

Mandatno-imunitetno povjerenstvo potvrdilo je i da će osječko-baranjski dožupan Dinko Burić u saborskim klupama zamijeniti HDSSB-ova Branimira Glavaša.

Komentara 14

OB
-obrisani-
12:00 22.09.2010.

Dokle god hrvatski narod ne shvati da je SDP+HDZ ista pašta --narodu neče bit dobro---narod treba prestati glasati za ove dvije stranke jer su obe zagrizle u korupciju i kriminal---sva rasprava između te 2 stranke svodi se na jedno ---koko je više ukrao i opljačkao i ko ima više lopova u svojim redovima!

KA
Kakma
12:40 22.09.2010.

alvina koga bi ti postavila,mozda HSS sa 3% glasova ili HSP sa 1%,mozda Pasalicev Hrvatski Blok sa 0,07% glasova,ili Tudjmanove minimalce sa 0,002%.Pametnjakovicu odgovori,kad sve tako dobro znas?

PU
pumbica
19:40 23.09.2010.

Sramota? Kako taj lopov ima imunitet.Nije to jedina optužba protiv Linića.Ima i tekoliko.Riječka Banka,Viktor Lenac i još punoprljavi poslova s Dajmlerom.Zato to povjerenstvo je složeno od stare UDB-e....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije