Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imovina od 5 mil. eura
Povratak na članak

Povjerenstvo o imovinskim karticama: Šuica od 2011. nije hrvatska dužnosnica

Povjerenstvo je nakon zaprimanja više zahtjeva za pristup informacijama, kojima su tražene dostave imovinskih kartica Dubravke Šuice, provelo test razmjernosti s obzirom da kartice sadrže niz osobnih podataka.

Komentari 6

BB
Bruno_Bear1
16:37 27.09.2019.

Kapetani duge plovidbe zarađuju oko 20.000 $ mjesećno, uz to primaju proviziju za svu nabavu za brod, od goriva, maziva, boja, hrane... a radi se o milijunskim vrijednostima. Sada je bagri komunjarskoj čudno odakle, a ta bagra dobro zna da nikome nisu oteli ništa, ali su zato brojni titovi zločinici oteli stotine tisuća nekretnina drugima, koje su poubijali, smjestili u zatvore ili ih ucjenom ušutili.

VL
DU
Deleted user
13:45 27.09.2019.

Žena uštedjela od profesorske plaće. Treba biti uzor svim prosvjetnim radnicima. Neka ne prosvjeduju svako malo i traže povišicu, nego neka štede, a ko me zna neka se učlani u zna se gdje.

VL
DU
Deleted user
14:09 27.09.2019.

sto je sa neplacenim porezom ...kod strateskih partnera kako vole reci mocnici iz zagreba. to je najveci krimen....

VL
Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:09 27.09.2019.

Tako i ja, kupujem samo proizvode na akciji, svaki mjesec uštedim koju kunu, nadam se da ću i ja za nekoliko milijuna mjeseci imat imovinu ko Dudica

VL
DU
Deleted user
14:26 27.09.2019.

znamo to da nije hrvatska duznosnica... ....sujica je plenkoviceva duznosnica kao i dalicka i kuscevic i maric i tolusic itd...pa nismo mala djeca ..ako nema prihode za pokrice imovine ..to je sve skupa ....zna se u hrvatskoj..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.