Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijana Vican:
Povratak na članak

'Povjerenstvo je svoju zadaću obavilo besprijekorno, Culej je stručnjakinja'

'Moj je poziv obrazovanje, u njemu sam više od 20 godina, u svim projektima učenici su bili na prvom mjestu, trebamo nastaviti reformu' rekla je Jasminka Buljan Culej, voditeljica Ekspertne radne skupine za provođenje Cjelovite kurikularne reforme

Komentari 14

MO
mobitel20
17:05 24.05.2017.

Bravo. Zaustavite teror i klevetnicki govor iz mrznje od strane jugonacionalista i sorosoida. Odmjereno, kulturno i argumentirano ste pobili sve njihove spinove i pokazali koliko su Budak i Bora Jokic krsili propise. Samo naprijed, ustrajno...oni ce preko svojih medija i dalje rig.ati otrov, ali nemaju sanse, poglqvito kada do kraja razotkrijete njihove podle postupke i medijske spinove.

VL
KA
Karloho
17:53 24.05.2017.

Konačno nešto dobro,uz ovakove ljude i stručnjake nase obrazovanje ima šansu,

VL
ER
EroK
19:38 24.05.2017.

Ovdje neki pojedinci nikako da shvate da žive u neovisnoj državi Hrvatskoj i da se treba raditi u interesu te jedine nam Lijepe Naše!

VL
DU
Deleted user
22:45 24.05.2017.

pozabil sam pitat dali je to mozda familija od propalog ministra s vikendicom v samoboru,ako je svaka cast.....,,,,,

VL
SI
siskic
15:41 24.05.2017.

je stručnjakinja, ali po mjeri hdz-a.

VL
PU
Pukovnik
21:13 24.05.2017.

Sto mislite od Voditeljice kurikularne reforme koja u prvoj izjavi konstantira da je hrvatski sustav obrazovanja odlican i da je razina obrazovanja na vrhunskoj razini? Zakljucak je da reforma znaci nije potrebna. Vidi se po nasoj globalnoj konkurentnosti, pa nasim vrhunskim managerima (AGROKOR), po nasem pravosudu (USKOK ne zna ni jednu optuzbu napisati a sudac oslobodi Sauchu), po nasem opcem obrazovanju (ljudi glasaju za Jamba i Keruma) itd. A ministar jos plagijator. Dajte mladim modernim ljudima s medunarodnim iskustvom da vode reforme a vi idite u povijest gdje vam je i mjesto!

VL
DU
Deleted user
17:19 24.05.2017.

Ova balkansko bosanska ekipa je bogom dana da uredi hrvatski obrazovni sustav.Prepisivači i plagijatori znat će usmjeriti hrvatsko obrazovanje.

VL
DU
Deleted user
16:30 24.05.2017.

meni se od ovih strucnjaka vrti u glavi,trebam pomoc ,gusi me u grlu i to malo duze vrijeme neznam dijagnozu,samo elementarna nepogoda moze nas spasiti od tih i takovih strucnjaka

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.