Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlučivanje o sukobu interesa
Povratak na članak

Povjerenstvo: Bivši ministar Marić povrijedio načela prilikom prodaje bivšeg Mesićeva ureda

Smatra da se Marić trebao izuzeti iz donošenja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja i prodaji vile u Zagrebu te potpisivanja ugovora o prodaji.

Komentari 2

DU
Deleted user
17:03 15.01.2021.

svi su umrezeni ...hahahahaha...sad odluka....hahaha....

VL
KO
kodamesepita
19:22 15.01.2021.

nije mi jasno : znaci , natjecaj se provodi tako da se daje ponuda u zatvorenoj , zapecacenoj omotnici . ako se izuzmu prijatelji , poznanici i rodbina ljudi koji tamo rade - povrijede se njihova gradjanska prava , ilii ? svatko ima pravo predati ponudu ako to cini po pravilu ... znaci , ministar je dao potpis na gotov čin ! a da je on to odbio ? tko zna rijesenje - neka objasni molim !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.