Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronevjera

Povjerenik sindikalne podružnice i blagajnica pronevjerili novac

policija očevid
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
31.03.2016.
u 10:10

Sumnja se da je 48-godišnja knjigovotkinja i blagajnica podružnice jednog sindikata s ludbreškog područja nenamjenski trošila novac sindikalne podružnice u privatne svrhe

Na zahtjev Općinskog  državnog  odvjetništva  u  Varaždinu,  policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije osobe zbog sumnje da su počinili kazneno djelo pronevjere.  

Sumnja se da je 48-godišnja knjigovotkinja i blagajnica podružnice jednog sindikata s ludbreškog područja nenamjenski trošila novac sindikalne podružnice u privatne svrhe.  

Sindikalni je novac u privatne svrhe  trošio i 64-godišnji povjerenik podružnice koju su oboje oštetili za ukupno 38.000  kuna. No, stvarna šteta utvrdit će se vještačenjem poslovne dokumentacije.

>> Maloljetnici varali s prodajom igračih konzola preko interneta

Ključne riječi

Komentara 6

KA
KaNiDora
12:24 31.03.2016.

Strava ! Sad se vidi da USKOK radi svoj posao.

CR
Croasan
12:38 31.03.2016.

Sramotno je da se pravosuđe bavi bagatelnim pronevjerama, a milijunske skupljaju prašinu !!!!!

DU
Deleted user
02:54 01.04.2016.

u hr treba staviti zmije na novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije